Ευχαριστήριο μήνυμα του Διευθυντή της Δ/νσης Δ.Ε. Σερρών για τη λήξη του σχολικού έτους 2019-2020 και την περάτωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μια «ιδιόμορφη» σχολική χρονιά με πολλές δυσκολίες, ανατροπές, πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε όλοι μας, αλλά και μεγάλες επιτυχίες έφτασε στο τέλος της, με τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων να έχει περατωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της και να απομένει η εξέταση των Ειδικών Μαθημάτων, η οποία διενεργείται τις τελευταίες ημέρες.

Χάρη στην ευελιξία, τον επαγγελματισμό, την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προσαρμογή στις νέες συνθήκες εργασίας αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και γι΄αυτό σας ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία σας.

Αρχικά επιθυμώ να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, τους Διοικητικούς Υπαλλήλους, τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς για παροχή διοικητικού έργου στη Δ.Ε Σερρών, για την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στον χειρισμό διαφόρων ζητημάτων και την πρόθυμη εκτέλεση των καθηκόντων τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας μας, αλλά και των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς μας.

Επίσης, ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς για τη φιλότιμή τους προσπάθεια να προσαρμοστούν στον νέο τρόπο διδασκαλίας προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των μαθητών, τους Διευθυντές σχολείων, τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, τους Συντονιστές εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας, τις Δομές Εκπαίδευσης, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους ιδιωτικούς φορείς για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε ζήτημα που εγκύπτει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Κι επειδή η λήξη της σχολικής χρονιάς συνδέεται αναπόφευκτα και με τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους εμπλεκομένους στην παραπάνω διαδικασία.

Έτσι, πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν στους  συναδέλφους μου, Επιτηρητές, Βαθμολογητές, Λυκειακές Επιτροπές, Επιτροπή της Διεύθυνσης Δ.Ε., τον Πρόεδρο, τα μέλη και το Επικουρικό Προσωπικό του 58ου Βαθμολογικού Κέντρου, που συνεχίζουν να εργάζονται με ζήλο για την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων.

Επίσης ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, τις καθαρίστριες και τους φύλακες των σχολικών μονάδων καθώς και τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη, καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι! 

Κώστας Τενεκετζής

Διαβάστε επίσης για τον Δήμο Σερρών: