Μνημονιακή σύμφωνα με το Φράστανλη η σημερινή κυβέρνηση!

Ο «τζερτζελές» όμως χθες έγινε στο Ροδολίβος

Εκεί οι κάτοικοι είπαν «όχι» στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς κατά την διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν μάλιστα έξω από το υποκατάστημα στην πλατεία Αμβράζη»

Τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επαγγελματίες αλλά και οι φορείς της περιοχής έστειλαν το δικό τους μήνυμά τους προς την διοίκηση της τράπεζας αλλά και στην Κυβέρνηση λέγοντας «φτάνει πια στην υποβάθμιση του τόπου».

Την διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραίως μπορεί να μην την οργάνωσε ο Δήμος, αλλά δεν μπορούσε να μην συμμετέχει ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, αλλά και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, βέβαια με λαμπρές εξαιρέσεις ….

Ένας δήμαρχος που κακώς μίλησε για την σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση, ξεχνώντας βέβαια πως το μνημόνιο τέλειωσε επί ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαια δεν θα διαφωνήσω πως ο δήμος Αμφίπολης εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει σε μια πορεία υποβάθμισης, αλλά για αυτό δεν φταίνε μόνο oι όποιες κυβερνήσεις, αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι που κάθε χρόνο αφήνουν τον τόπο τους και μεταναστεύουν …

Στέργιος Φραστανλής: Στέλνουμε μήνυμα προς την μνημονιακή Κυβέρνηση

Στέλνουμε μήνυμα προς την μνημονιακή Κυβέρνηση και προς όλους τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ότι πρέπει να λάβουν σοβαρά την υποβάθμιση το δήμου Αμφίπολης, είπε ο κ.Φραστανλής.

Ο Δήμος Αμφίπολης και όλοι οι κάτοικοι ζητούμε την ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο της Τράπεζας, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο εδώ και ένα εξάμηνο έχουν γίνει κινήσεις και δεν μας έπιασαν στον ύπνο δε μας αιφνιδίασαν.

Κάναμε πολλά αλλά πολλές φορές δεν μας ακούν.

Ζητάμε από τους Σερραίους υπουργούς και βουλευτές να μην κρύβονται πίσω από τα μνημόνια και τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Να θέσουν το θέμα στους αρμόδιους υπουργούς.

Εμείς θα αγωνιστούμε και πιστεύω ότι θα ανακληθεί η απόφαση της Τράπεζας.

Πιστεύω η τράπεζα θα παραμείνει στο Ροδολίβος και θα λειτουργεί.

Γιατί δεν γίνεται ανάπτυξη από τη στιγμή που έχουμε τον Τύμβο Καστά, αρχαιολογίες, δρόμους και οτιδήποτε άλλο, όπως για παράδειγμα την κατάθεση πρόταση της αξιοποίησης του λιμανιού και να μην έχουμε τράπεζα.

Εδώ δεν υπάρχουν κόμματα, χρώματα και αρώματα.

Δεν έχουμε προκαταλήψεις.

Για εμάς ένα είναι το κόμμα μας είναι ο δήμος μας, κατέληξε ο δήμαρχος Αμφίπολης.

Πάντως στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκαν οι βουλευτές Θεόφιλος Λεονταρίδης (ΝΔ), ο Λευτέρης Αβραμάκης (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Κώστας Μπούμπας (Ελληνική Λύση), οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν να στηρίζουν τον αγώνα των δημοτών.

Από την πλευρά του ο κ. Θ. Λεονταρίδης πρότεινε να συσταθεί μια επιτροπή με επικεφαλής την Δημοτική Αρχή και τους Βουλευτές του νομού και να επισκεφθεί τη διοίκηση της τράπεζας αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών εφόσον χρειαστεί, για να υποστηρίξει με ακράδαντα επιχειρήματα την αναγκαιότητα ώστε το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος να παραμείνει ανοικτό.

Οι  άλλοι βουλευτές  της αντιπολίτευσης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση διαμαρτυρίας  συντάχθηκαν στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και ανέφεραν τις σχετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβαν ώστε να συνδράμουν στην προσπάθεια να μην υλοποιηθούν τα σχέδια για την  εφαρμογή της απόφασης που εντάσσεται στο πλαίσιο ευρυτέρων αποφάσεων που ελήφθησαν για την αναστολή κλεισίματος και άλλων υποκαταστημάτων στην Ελληνική περιφέρεια.

Ποιες ήταν αυτές;

Μα οι ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς….

Όσο για την πρόταση που έκανε ο κ. Λεονταρίδης, θα δούμε αν και πότε θα δεήσει ο δήμαρχος να κάνει μια επιτροπή να κατέβουν στην Αθήνα…

Θα μου πεις μέσα στο κατακαλόκαιρο, σιγά μην πάνε .

Αλλά μετά δεν θα έχει μούτρα να κυκλοφορήσει στο χωριό του….

Οπότε θα δούμε, αν και κατά πόσο θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις

Όσο για τον κ. Πετρίδη που απουσίαζε τι να πω;

Μάλλον θα έφταιγε η … ζέστη!

Αλλιώς δεν εξηγείται

Πάντως το Φεστιβάλ Αμφίπολης δεν το έκλεισε καμία τράπεζα

Το έκλεισε η σημερινή δημοτική αρχή!

Για να εξηγούμαστε και να μην ….παρεξηγούμαστε!