Μονά ή ζυγά κερδίζει το …Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Σύμφωνα με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου «εκσυγχρονισμός αυτοκινητοδρομίου Δήμου Σερρών« (ανακατασκευή πίστας) προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.

Μία πολυετής προσπάθεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων δικαιώθηκε και υλοποιήθηκε πλέον το ως άνω έργο με την αρχική χρηματοδότηση των 450.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών, που εξασφάλισε η προηγούμενη δημοτική αρχή και με τον έτοιμο εργολάβο που αναδείχθηκε στις 29 Αύγουστου 2019 κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας.

Η σημερινή δημοτική αρχή ολοκλήρωσε τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Η απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής να υλοποιήσει το προαναφερόμενο έργο με χρήματα από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών, δικαιώθηκε και από το Ελεγκτικό Συνέδριο Αθηνών που αποφάσισε με ξεκάθαρο τρόπο ότι η χρηματοδότηση του έργου από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών είναι νόμιμη και δεν συνιστά έμμεση επιχορήγηση του Δήμου προς τη δημοτική εταιρεία «Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.», διότι το έργο είναι έργο υποδομής.

Η αλήθεια και το δίκαιο στο τέλος πάντα νικούν.

Θα συμφωνήσω αλλά δεν ξέρω ακόμα, αν και με ποια λεφτά θα πληρωθεί ο εργολάβος

Γιατί αν πληρωθεί με την ΣΑΤΑ, παίρνει τα εύσημα η Πρωτοβουλία, ενώ αν πληρωθεί με τα χρήματα του υπουργείο κερδίζει ο …Χρυσάφης!

Μονά ή ζυγά όμως κερδίζει το …αυτοκινητοδρόμιο!

https://www.e-vima.gr/serraika-nea/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%af%ce%b1-%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%cf%81/