Μπαραζ εξελίξεων φέρνει η επίσκεψη Παπαδημούλη στις Σέρρες

Την αρχή έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βισαλτίας που αποφάσισε πως δεν προτίθεται να ανακηρύξει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη του Δήμου Βισαλτίας.

Ούτε φυσικά και να αναλάβει τα έξοδα της παραμονής του, κατά την επίσκεψη του στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νιγρίτας, στις 21 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι φυσικό μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η επίσκεψη ματαιώθηκε, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αρνήθηκε την απόδοση της συγκεκριμένης τιμής στον κ. Παυλόπουλο λόγω της στάσης που κράτησε στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Προσέξτε τώρα τι γίνεται …

 

Κινητοποιήσεις προανήγγειλε η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις Σέρρες με αφορμή την ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, με θέμα «Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου –Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση», στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή θα μπει πούλμαν για την ομιλία του Παπαδημούλη στις Σέρρες την Παρασκευή 1/2, το απόγευμα και όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση με μήνυμα στη σελίδα.

Δηλαδή εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα κλείσει το θέμα των Σκοπίων μετά και την ψήφισή του από την βουλή, βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

Τέλος πάντων με το δεδομένο ότι θα γίνει η επίσκεψη του κ. Παπαδημούλη το πρόγραμμα περιλαμβάνει για την Παρασκευή επίσκεψη στον Δήμο Ηράκλειας και συναντήσεις με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. (βλέπε ΡΟΜΑ), επίσκεψη στο Εργοστάσιο ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στο Παραλίμνιο , επίσκεψη στην Μονάδα Παραγωγής Χυμών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στο Νεοχώρι και συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε στην Αίθουσα ΣΙΡΙΣ στο ξενοδοχείο Εlpida resort

Η πολιτική ομιλία θα γίνει με θέμα {Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου – Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση } στην Αίθουσα ΚΕΡΚΙΝΗ στο ξενοδοχείο elpida resort , ενώ το Σάββατο το θέμα θα είναι η Λίμνη Κερκίνη μιας και θα έχει συνάντηση με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης στην Κερκίνη και στην συνέχεια συνάντηση με Ξενοδόχους της Περιοχής στον Ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ.

Να υποθέσω ότι όταν λέμε προοδευτικό πόλο εννοούμε την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ ή μήπως

κάνω λάθος;

Γιατί ούτε η παρέα του Λαφαζάνη θέλει να έρθει στην εκδήλωση, ούτε και αυτή της

Κωνσταντοπούλου!

Σωστά;

Και γιατί επελέγη η Κερκίνη για την περιοδεία του κ. Παπαδημούλη;

 

Γιατί η 2α Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων καθώς υπογράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1971 στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν η Σύμβαση για τους Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας.

Για το έτος 2019, λοιπόν , η ημέρα είναι αφιερωμένη στους υγροτόπους και στην κλιματική αλλαγή (Wetlands and Climate Change) και ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, συμμετέχοντας στη γιορτή για την Ημέρα Υγροτόπων μία από τις δραστηριότητες που προγραμμάτισε είναι και ο καθαρισμός της λίμνης.

Το Σάββατο λοιπόν 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00-12:00, θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός με εθελοντές σε τμήμα της ακτογραμμής της λίμνης στην περιοχή του φράγματος κοντά στο χωριό Λιθότοπος και από ότι φαίνεται εκεί θα είναι και ο Παπαδημούλης

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν γάντια και σακούλες για τη διευκόλυνση της δράσης και μετά τον καθαρισμό, θα ακολουθήσει ενημέρωση από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης και παρατήρηση ορνιθοπανίδας με τηλεσκόπια

Είδες μυαλό οι ΣΥΡΙΖΑιοι;

Γάτες με ..πέταλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here