Για την άνοδο της ομάδας Μπάσκετ Ρούπελ Σιδηροκάστρου στη Γ’ Εθνική: Βράβευση από το Δήμο Σιντικής

Το Σιδηρόκαστρο «γκρέμισε τα τείχη του» για να υποδεχτεί την ομάδα μπάσκετ Ρούπελ Σιδηροκάστρου, που μετά από 13 χρόνια κατάφερε να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα και να ανέβει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2022», ο Δήμος Σιντικής και η Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., παρουσία τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου, τίμησαν τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας με τον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη να τους απονέμει το κύπελλο της Πρωταθλήτριας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στην ομιλία του ο κ.Δομουχτσίδης συνεχάρη τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Σιντικής θα δρομολογήσει όλες εκείνες τις ενέργειες, προκειμένου το Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου να μπορεί στο μέλλον να φιλοξενεί τους αγώνες της ομάδας.

Παράλληλα, η Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. απένειμε τιμητικά μετάλλια σε όλα τα μέλη της ομάδας. Την απονομή έκαναν ο Βουλευτής Σερρών κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ. και μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ.Κώστας Βέρρος, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος ο Δημοτικός Σύμβουλος και επί σειρά ετών στο παρελθόν παίκτης της ομάδας κ.Νίκος Ιντζές δήλωσε περήφανος που μετά από 13 χρόνια η ομάδα επιστρέφει στη Γ’ Εθνική.  

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου κ.κ.Σάββας Κοσμίδης και Άρης Γρεασίδης αντίστοιχα, συνεχάρησαν τον προπονητή και τους παίκτες και παράλληλα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη, που όπως είπαν, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. κ.Άρη Παπαδόπουλο για την τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε.

Τέλος, βραβεύτηκε και ο Χρήστος Τοπολίγκας, ο πιο θερμός φίλαθλος της ομάδας!