Σέρρες: Μπερδέματα στο «Σπίτι του ΣΥΡΙΖΑ»

H Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα» ανακοίνωσε χθες την συνεργασία της με τον Οικονομολόγο –Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Κώστα Καρπουχτσή.

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ο κ. Καρπουχτσής θα παρέχει στην Ένωση τις οικονομικές του συμβουλές αφιλοκερδώς, με στόχο την αξιοποίηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων αλλά και την κατάθεση προτάσεων προς φορείς για τη βελτίωση των συνθηκών του κλάδου.

Προφανώς δεν ήθελε ούτε ο ένας, ούτε και ο άλλος να συνδέσουν την τηλεσυνεννόηση Σώτου – Τσίπρα με τον Καρπουχτσή , για αυτό και θα βγήκε το θέμα για αργότερα…

Προσωπικά ξέρω καλά το ενδιαφέρον του Κώστα για τον κλάδο των εστιατόρων, καθώς είναι γνωστή και όχι αμελητέα η πορεία του πατέρα του, όλα αυτά τα χρόνια στην εστίαση και κακώς τον «μπλέκουν» με την πολιτική πορεία του παιδιού του.

Από εκεί και πέρα όμως το «τζάμπα» θεωρώ πως κάποιοι θα το στηλιτεύσουν, και καλά θα κάνουν αν είναι πονηροί, μιας και με την ίδια λογική και η Αφροδίτη θα πρέπει να ξεγεννά δωρεάν τους ξενοδόχους για παράδειγμα, όπως και ο Μάρκος να δίνει δωρεάν τις νομικές του συμβουλές…

Και μιας και μίλησα για ΣΥΡΙΖΑίους θα πρέπει να αναφέρω εδώ την κακή εντύπωση που μου προκάλεσε και το δελτίο τύπου του κ.Αβραμάκη για το ταρτάν του Δημοτικού σταδίου Σερρών

Τι λέει ο Λευτέρης;

Πως η αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πως η ιστορία απαξίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού Σερρών, είναι ενδεικτική του πώς οι διαδοχικές κυβερνήσεις από το 2004 και μετά, προκάλεσαν μια σειρά προβλημάτων, πως δεν διαχειρίστηκαν με σύνεση και σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες τους δημόσιους πόρους, και πως προκάλεσαν την οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία και επέφεραν τόσα πολλά προβλήματα στον ελληνικό λαό. (διαβάστε αναλυτικά το δελτίο)

Λευτέρη αν θυμάμαι καλά, εσύ τα τελευταία χρόνια δούλευες στην Τράπεζα και δεν είχες καμία σχέση με το θέμα

Αν έβγαζε μια ανακοίνωση η Αφροδίτη για το θέμα θα το θεωρούσα αποδεκτό, καθώς έτρεξε για το θέμα, όπως είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα πράξει και ο …Αγγελίδης!

Αλλά το πως διαχειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη και τον Νομό Σερρών, καλύτερα να μην το συζητήσουμε.

Ναι, η εξασφάλιση και η δέσμευση των αναγκαίων χρημάτων για την αντικατάσταση του ταρτάν στο Στάδιο είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά δυστυχώς άλλοι έτρεξαν και πόνεσαν…

Σωστά;

Διαβάστε εδώ για τον Μάρκο Μπόλαρη

Διαβάστε επίσης εδώ «Πόλεμος στις φυλακές Νιγρίτας»