Μπόζης και Μασλαρινός …κερδίζουν πόντους στη σκακιέρα!

Ο Κώστας Καραμανλής από την ώρα που ζήτησε μελέτες τόσο ο Μπόζης στη Ν. Ζίχνη όσο και ο Μασλαρινός στη Βισαλτία φαίνεται να πρόσεχαν αυτά που έλεγε, καθώς δυο έτοιμες μελέτες παίρνουν σάρκα και οστά δια χειρός Καραμανλή

Δήμος Βισαλτίας: 360.000 ευρώ για την αναβάθμιση της αγροτικής οδούς

Στο Δήμο Βισαλτίας υπάρχει έτοιμη μελέτη για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, 360.000 ευρώ για την αναβάθμιση της υφιστάμενης αγροτικής οδούς , ενώ στο Δήμο Ν. Ζίχνης από την ώρα που υπάρχει έτοιμη μελέτη θα ενταχθεί και φυσικά θα κατασκευαστεί το νέο κτίριο για το 1ο ΕΠΑΛ Ζίχνης.

Συγκεκριμένα στην σύσκεψη στο Διοικητήριο, που πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Παρασκευή ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε την έγκριση δέσμευσης ποσού τριακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ ( 360.000,00 €) και διάθεσης ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασής της στο Δήμο Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την υλοποίηση του έργου « Αναβάθμιση υφιστάμενης αγροτικής οδού στα πλαίσια στήριξης του πρωτογενούς τομέα Δήμου Βισαλτίας.

Φυσικά ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός δήλωσε για τη κίνηση του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή

«Στην σημερινή σύσκεψη στο Διοικητήριο, κατά την οποία ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής μας ανακοίνωσε την έγκριση δέσμευσης ποσού τριακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ ( 360.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Π.Δ.Ε, διάθεσης ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασής της στο Δήμο Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την υλοποίηση του έργου « Αναβάθμιση υφιστάμενης αγροτικής οδού στα πλαίσια στήριξης του πρωτογενούς τομέα Δήμου Βισαλτίας».

Στη σύσκεψη όταν παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές υποδομές αρμοδιοτήτων των Δήμων και ανακοινώθηκαν από τον υπουργό οι νέες σχολικές μονάδες, οι οποίες θα κατασκευαστούν στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών…καθώς επίσης, ζητήθηκε να γίνει καταγραφή των αναγκών και προβλημάτων στις υπάρχουσες σχολικές υποδομές.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης είναι από τους κερδισμένους, καθώς η κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου για το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ζίχνης, εντός του υπάρχοντος σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου- Λυκείου, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Επίσης θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των στατικών προβλημάτων του Δημοτικού σχολείου Αλιστράτης και του Γυμνασίου Δραβήσκου.

Όσο για τον Παντελή Μπόζη ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των σχολικών μονάδων του Δήμου και όπως δήλωσε » …συνεχίζουμε τη αγαστή συνεργασία μας για πολλά ακόμα θέματα που αφορούν το Δήμο Νέας Ζίχνης»

Σιγά να μην δεν έβλεπε το μέλλον…

Διαβάστε επίσης εδώ για το Δήμο Νέας Ζίχνης

Διαβάστε επίσης εδώ για το Δήμο Βισαλτίας

Διαβάστε εδώ τις λύσεις Καραμανλή για το Νομό Σερρών