Να πούμε ένα μπράβο στο ΚΚΕ για την επιλογή Φαρμάκη !

Την πρώτη επίσημη παρουσία του ως υποψήφιος δήμαρχος Σερρών, έκανε χθες ο Παύλος Φαρμάκης, ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», της δημοτικής παράταξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

Το βράδυ της Δευτέρας πολλοί φίλοι και μέλη του ΚΚΕ γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΛΠΙΔΑ Resort, για να παρακολουθήσουν τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο να αναπτύξει τις θέσεις του και προτάσεις του για τον Δήμο Σερρών.

Τον υποψήφιο παρουσίασαν ο γραμματέας του ΚΚΕ στις Σέρρες κ. Ιντζες, και η υποψήφια για την αντιπεριφέρεια Σερρών κυρία Φιλιώ Σαραντίδου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος άσκησε κριτική τόσο στη νυν δημοτική αρχή του κ. Πέτρου Αγγελίδη, όσο και στα προγράμματα των συνυποψηφίων του για τον δημαρχιακό θώκο, λέγοντας πως αυτά εστιάζονται στο πως θα υπηρετήσουν το κεφάλαιο και της μεγαλοεπιχειρήσεις και όχι τον λαό και τους βιοπαλαιστές.

Mιλούν για μια έξυπνη πόλη με παροχές υψηλής τεχνολογίας και δωρεάν ιντερνετ αλλά δεν βγάζουν κουβέντα για την ανυπαρξία χώρων αναψυχής, παιδικών χαρών, αθλητισμού, πολιτισμού στις γειτονιές, είπε ο κ. Φαρμάκης και δυστυχώς είχε δίκιο

Μόνο που για να γινει μια ουσιαστική μείωση τελών στην κατοικία κ.Φαρμάκη, δεν είναι απόφαση της όποια δημοτικής αρχής, αλλά της κυβέρνησης

Για να γίνει μείωση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς και στα προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου, το σύστημα δεν θα είναι ανταποδοτικό, αλλά ..κοινωνικό και ως τέτοιο θα πρέπει να το επιδοτεί το κράτος και όχι οι δημότες, πράγμα που γίνεται σήμερα, ενώ η διεκδίκηση ελεύθερων χώρων για χώρους εκπαίδευσης, αθλητισμού, αναψυχής, τουλάχιστον στο Δήμο μας σκοντάφτει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην κυβέρνηση.

Αν λοιπόν θέλει το όποιο υπουργείο 40 στρέμματα για λογαριασμό του ταμείου του ή και την μάνας του πως να βρεθούν χρήματα για τους πολίτες;

Πως να αποδοθούν χώροι στην κοινωνία, όταν ο κάθε καρεκλοκένταυρος λειτουργεί για την ..πάρτι του;

Οπότε δεν θέλουμε απλά αλλαγή στον Δήμο αλλά στην ίδια την κυβέρνηση!

Σωστά;

Εκεί που τον παραδέχθηκα βέβαια τον κ.Φαρμάκη είναι η αναφορά του στους νέους των 17 και 18 χρόνων που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές, ζητώντας η ψήφος τους να μην εγκλωβιστεί στη λογική της διαχείρισης, του μικρότερου κακού, να μην τους κάνουν τη χάρη να στριμώξουν τα όνειρά τους στη λογική αυτών που τα θέλουν περιορισμένα στα στενά “τείχη” αυτού του συστήματος.

Η οργή που νιώθουν να εκφραστεί στη μαχητική συμπόρευσή τους και ενίσχυση των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης Κλείνοντας την ομιλία του είπε πως θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές ομιλίες όπου σε θεματικές ενότητες θα αναλυθούν οι προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Σερρών.

Να πούμε και ένα μπράβο για την επιλογή στο τοπικό (;) ΚΚΕ, που επιτέλους έκανε πράξη και την ανανέωση και την σωστή επιλογή!

Για να δούμε τι θα δούμε στις φετινές δημοτικές εκλογές, στις οποίες αν μη τι άλλο το επίπεδο έχει ανέβει πάρα …πολύ!

Και έπεται …συνέχεια!

Όχι δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρξει και έβδομος υποψήφιος – α, αλλά οι κακές γλώσσες …επιμένουν!

Λέτε να…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here