Ν.E ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: 830 ευρώ οι Σερραίοι, 1440 ευρώ στην Κ.Μακεδονία!

Δεικτικό σχολιασμό από τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τα ποσά ενίσχυσης στις Σέρρες και τη Κεντρική Μακεδονία.

Το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών (N.E ΣΥΡΙΖΑ Σερρών) με αφορμή τις ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομίας Χρήστου Σταϊκούρα σχετικά με τα ποσά ενίσχυσης που δόθηκαν σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους της Κεντρικής Μακεδονίας κάνει έναν δεικτικό σχολιασμό με το ύψος των ενισχύσεων που δόθηκαν στις Σέρρες, αφού ανάγοντας αυτές ανάλογα με τον πληθυσμό, οι Σέρρες καταλαμβάνουν (για ακόμη μια φορά) την πρώτη θέση από το… τέλος!

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών αναφέρει αναλυτικά:

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, εδώ στα Σέρρας;

Γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι;

Γιατί φέγγει έτσι η μέρα;»

Μα γιατί η άπαικτη τετράδα των άριστων κυβερνητικών βουλευτών των Σερρών ( 2 υπουργοί μάλιστα), αυτή η dream team του τοπικού πολιτικού κεφαλαίου, υπό την υψηλή καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέτυχε και πάλι ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Έναν ακόμη!!!!

Οι άνθρωποι δεν είναι αχάριστοι.

Αναγνωρίζουν τα υψηλά ποσοστά που τους έδωσε ο πολύπαθος νομός μας και δείχνουν έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους ανταποδίδοντας τα πολλαπλά.

Μοχθούν νυχθημερόν για ένα και μόνο σκοπό.

Ο Νομός Σερρών να έχει πρωτιές παντού.

Και εδώ για να είμαστε δίκαιοι, έχουν πάντοτε την αμέριστη συμπαράσταση ενός ακόμη υπεράριστου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα!

Το χαρμόσυνο νέο της μέρας!!.

Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας μας γνωστοποίησε ότι στην Κεντρική Μακεδονία το χαμηλότερο ποσό ενίσχυσης της επιχειρηματικότητα; ανά κάτοικο από τα προγράμματα στήριξης του Υπουργείου, δόθηκε στις επιχειρήσεις του Ν. Σερρών.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ βέβαια, διατέθηκαν 830€ ανά κάτοικο στο Νομό Σερρών, όταν η Χαλκιδική είχε 2.124,91€, η Ημαθία 1.440,94€ η Πέλλα 1.020,55€,η Πιερία 1.281,48€ το Κιλκίς 1.217,77€ και η Θεσσαλονίκη 1.602,26€ ανά κάτοικο.

(ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 1.440,00 ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ)

Η περήφανη αυτή πρωτιά έρχεται σε συνέχεια του 7%, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ πάντα, για τις επιχειρήσεις του νομού μας από το πρόγραμμα ΔΙΕΞΟΔΟΣ της περιφέρειας που και εκεί ήταν το χαμηλότερο αναλογικά ποσοστό όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

«Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων» λοιπόν;

Πρωτεύουμε παντού αδέλφια εδώ στα Σέρρας !!!
Κατόπιν ενεργειών τους ασφαλώς.

Όμως το κυβερνητικό success story τελείωσε.

Οι 11.500 νεκροί από την πανδημία, η κατάρρευση της οικονομίας, το έλλειμμα δημοκρατίας η εξυπηρέτηση των λίγων οικονομικά ισχυρών, η διαφθορά και η καθημερινή διαπλοκή, φανέρωσαν την εικόνα της πιο αυταρχικής, ιδεοληπτικής και ανίκανης κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση

Τα ρητορικά σχήματα και διαγγέλματα, οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, τα καλοταϊσμένα από την κυβέρνηση, συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι διώξεις πολιτικών αντιπάλων, οι ανούσιες δίκες, η αστυνομική καταστολή και ο καταιγισμός προπαγάνδας δεν τους σώζουν.

Τον εξοργίζουν τον πολίτη όλα αυτά.
Χειρότερο από το να μην δίνεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη, είναι να τους κοροϊδεύεις.

Η κυβέρνηση των αρίστων (τρομάρα τους!) και οι τοπικοί εκπρόσωποί της θα το ανακαλύψουν πολύ σύντομα.

Πάντως παιδιά καλό θα είναι να καταλάβετε πως οι φιλόσοφοι έχουν απλά ερμηνεύσει τον κόσμο με διάφορους τρόπους.

Για μας όμως το θέμα είναι να τον … αλλάξουμε!