Ναι από τον Καραμανλή στην μεταφορά της SEREXPO!

Όλοι ξέρουν πως οι υποχρεώσεις τώρα είναι πολλές, παρόλα αυτά ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής το πρωί της Κυριακής όχι μόνο βρέθηκε στη Νέα Ζίχνη,

αλλά παρακολούθησε και τη λειτουργία και στην συνέχεια συνομίλησε με πολλούς δημότες παρέα με τον Νέο Δήμαρχο κ. Παντελή Μπόζη.

Στη πορεία ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στις Σέρρες παρέα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χρήστο Μέγκλα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Σπυρόπουλο για να επισκευτούν το χώρο που θα διεξαχθεί η 5η SEREXRO στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Όπως είναι γνωστό η SEREXPO θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη και αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για τον Νομό Σερρών που συμβάλλει καταλυτικά στην εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων,

αλλά και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, όπως είπε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής.

Αν μη τι άλλο η φετινή διοργάνωση είναι και ένα στοίχημα.

Ένα στοίχημα τόσο για την διοίκηση του Επιμελητηρίου, όσο και για τους επιχειρηματίες που μέσα από αυτήν θα προβάλουν τα προϊόντα τους σε ένα νέο χώρο που δεν είναι στο κέντρο της πόλης μας.

Γιατί όσο καλός και να είναι ο Χατζής και η Πάολα, ο χώρος και χρειάζεται πολλά χρήματα για να ετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά και μεγάλη διαφήμιση για την ανάδειξη και την προβολή της.

Φυσικά και η στήριξη όλων των φορέων θεωρώ ότι είναι αυτονόητη, όπως επίσης και όλων των Σερραίων που θα πρέπει να την επισκεφτούν.

Παρολα αυτά η ίδια η μεταφορά της είναι ένα στοίχημα…

Που είτε θα κερδηθεί είτε θα χαθεί από όλους μας.

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here