ΝΕ. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Νέος συντονιστής ο Καρτερός, αναπληρωτής ο Στεργίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και πάντα μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος συντονιστή της Σεβασλίδη Θόδωρου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησε τις προβλεπόμενες καταστατικές – εκλογικές διαδικασίες ανασύνθεσης.

Νέος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξελέγη ο Καρτερός Μιχάλης, που μέχρι πρότινος ήταν αναπληρωτής συντονιστής, ενώ νέος αναπληρωτής συντονιστής εκλέχτηκε ο Γιάννης Στεργίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Ν.Ε. αξιολογεί ως ιδιαίτερα θετική την παρουσία και λειτουργία του Θ. Σεβασλίδη στη θέση ευθύνης του συντονιστή, σε μια περίοδο ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά και κοινωνικά.

Οι εκλογικές διαδικασίες επιβεβαίωσαν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σε τοπικό επίπεδο καθώς και την ομόθυμη βούληση όλων των στελεχών και μελών του για ενιαία συλλογική προσπάθεια και δράση και με στόχο την ανατροπή της πιο αυταρχικής, αντιλαϊκής και ανίκανης να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα, του τόπου, κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δίπλα στη κοινωνία και ΜΑΖΙ με τους πολίτες, θα δώσουμε κι αυτή τη φορά, όλες τις μάχες που απαιτούνται για το κοινό μας ΠΑΡΟΝ, αλλά και για το ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει.

Πάντως όταν ρωτήθηκε ο Αριστοτέλης τι είναι ελπίδα, απάντησε με νόημα.

Το όνειρο ενός …ξύπνιου!

Και δεν είχε άδικο….

Δείτε επίσης