Σέρρες: Η Νέα Δημοκρατία έκλεισε το ψηφοδέλτιο;

Μαθαίνω πως από χθες πήραν μπροστά οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών

Ήδη και συνολικά πάνω από 80 ονόματα υποψηφίων σε διάφορες περιφέρειες έχει ανακοινώσει η Πειραιώς, από τα τέλη του 2018 μέχρι τις αρχές Ιουνίου,

ενώ αυτοδίκαια θα είναι υποψήφιοι και οι 78 βουλευτές που διαθέτει σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα μόνα επίσημα και απολύτως βέβαια δεδομένα

Υπάρχουν, φυσικά και πάρα πολλά ακόμα ονόματα που εκκρεμούν για να ολοκληρωθούν οι λίστες και είναι σίγουρο πως όλοι αυτοί αγωνιούν για να δουν αν, τελικά, θα περιληφθούν σε αυτές.

Το ζήτημα της στελέχωσης των ψηφοδελτίων χειρίζονται όπως είναι γνωστό ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας αλλά και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. Θανάσης Νέζης.

Για να μην αναρωτιέστε σας πληροφορώ πως τις όποιες τελικές αποφάσεις, θα τις πάρει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που ξέρει και πρόσωπα και πράγματα, αλλά και τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στις τοπικές κοινωνίες και θα τους ήθελε να πολιτευτούν με τη Ν.Δ.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι σίγουρο πως στόχος της ομάδας είναι να έχουν κλείσει οι «γαλάζιες» λίστες μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σερρών

Υποψήφιοι θα είναι:

  • Ο Κώστας Καραμανλής
  • Η Φωτεινή Αραμπατζή
  • ο Τάσος Χατζηβασιλείου
  • σίγουρος τόσο ο Δημήτρης Γκολέμης
  • όσο και ο Μενέλαος Βλάχβεης
  • Ενώ όπως μάθαμε και ο Θεόφιλος Λεονταρίδης

Που πήρε το σχετικό ΟΚ και φυσικά «τα πήρε» και με όσους διέδιδαν ακριβώς τα …αντίθετα!

Απομένουν δηλαδή μόνο δύο θέσεις για δύο γυναίκες, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι κυρίες Μπιτζίδου και Μπάτζιου, ενώ παίζουν και άλλες δύο γυναίκες από την Βισαλτία.

Πάντως σε καμία περίπτωση οι όποιες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν, μιας και ο προεκλογικός αγώνας αναμένετε να κορυφωθεί από βδομάδα.

Και εκλογές χωρίς υποψηφίους δεν γίνονται!

Σωστά;

Διαβάστε εδώ για τους υποψηφίους που αυτή τη φορά θα κάτσουν στον «πάγκο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here