Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης: Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη είχε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ως μια πρώτη γνωριμία με τα νέα μέλη και μέσα στο πλαίσιο της συνέχισης της καλής συνεργασίας που επικρατούσε μέχρι και σήμερα με το απελθόν προεδρείο της Ένωσης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Χρυσάφης επεδίωξε να θέσει τις βάσεις αλληλοσυνεννόησης και αγαστής συνεργασίας, θέτοντας ως προτεραιότητα την τήρηση όλων των προβλεπομένων πλαισίων νομιμότητας των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην πόλη των Σερρών, ώστε να μην προκύπτουν ζητήματα προσβασιμότητας και δυσφορίας από πλευράς των Σερραίων πολιτών.

Οι εκπρόσωποι της Εστίασης, αφού δεσμεύτηκαν για την καλή τους πρόθεση, ως προς την τήρηση των πλαισίων νομιμότητας, ζήτησαν από την πλευρά τους από το Δήμο Σερρών να επισπεύσει τις διαδικασίες ανανέωσης της άδειας χρήσης των κοινοχρήστων χώρων, όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων για την τήρηση των αποστάσεων λόγω κορωνοϊού, καθώς η εν λόγω άδεια έληξε στις 31/12/2021.