Και στις Σέρρες θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη: Τρίτος και καταϊδρωμένος ο Παπανδρέου

Μέχρι και ο Πάπας για να ψηφίσει στο ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να ήρθε γιατί κανένας δεν περίμενε και την μεγάλη προσέλευση και την εμφανή αλλαγή σελίδας και φυσικά την εντολή ανανέωσης.

Γιατί αν διαβάστε σωστά το αποτέλεσμα αυτή ήταν η εντολή των συμμετεχόντων στην εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Με ρεκόρ συμμετοχής στη διαδικασία ο Νίκος Ανδρουλάκης, κέρδισε με διαφορά 9 μονάδες την πρώτη Κυριακή από τον δεύτερο διεκδικητή Γιώργο Παπανδρέου και φυσικά καθίσταται το  αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επικράτηση και την ανάδειξή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ευρωβουλευτής, που είχε ως βασικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας, το σύνθημα της ανανέωσης, συσπείρωσε σχεδόν το 37% των 270.000 πολιτών που μετείχαν στην διαδικασία εκλογής «από την βάση».

Βέβαια σήμερα το θέμα είναι τι θα κάνουν κυρίως οι ψηφοφόροι, που επέλεξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο οι οποίοι είναι και οι πιο πολλοί

Σήμερα ο Ανδρέας θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει και όπως είπε, είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε…..

Οπότε θα πάρει θέση και ήδη αποκάλυψε πως πρώτα από όλα θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Και όλοι όσοι τον πλαισίωσαν ξέρουμε ποιον δεν ήθελαν….

Οπότε…

Απορρίπτουμε την περίπτωση να στηριχτεί ο πρώην πρωθυπουργός καθώς η ίδια η εκλογική βάση του κ. Λοβέρδου ήταν και είναι σε γενικές γραμμές πολύ μακριά από το «κλίμα Παπανδρέου» και επίσης σε πολλές περιπτώσεις οι επιμέρους συγκρούσεις βουλευτών και στελεχών του με ανθρώπους του Γιώργου είναι σφοδρές και αγεφύρωτες.

Οπότε…

Αν προσθέσουμε και τις δηλώσεις τόσο του Παύλου Γερουλάνου, αλλά κυρίως του κ. Καστανίδη που δήλωσαν ξεκάθαρα παρότι στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου πως εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ δεν παίρνουν θέση υπέρ του , στηρίζοντας έτσι εμμέσως την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη…

Όσο για τους Σερραίους εκλογείς ήταν ένας θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τους ανθρώπους του που πήρε 1.434 ψήφους σε σύνολο 3.590 που ψήφισαν στις 17 κάλπες που στήθηκαν σε όλο το Νομό

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έλαβε 1033 ψήφους και ήρθε δεύτερος, ενώ τρίτος και καταϊδρωμένος στις προτιμήσεις των Σερραίων εκλογέων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου με 752 ψήφους.

Δηλαδή μπαρμπούτσαλα!

Τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υποστηριχτές του!

Που διέδιδαν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες πως θα είναι περίπατος….

Μάλλον στα κάρβουνα θα εννοούσαν και δη σε αυτά της Αγίας Ελένης!

Αλλιώς δεν εξηγείται!