«Νονος» των σερραϊκών εφημερίδων ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά μιας και μίλησα για τον Λευτέρη Αβραμάκη, θα σας πω και μια ιστορία των τελευταίων ημερών για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ , που είχε δεν είχε μας «βάφτισε» και πάλι «Δημοκρατική εφημερίδα»

Οπότε η «Πρόοδος», το Σερραικό Θάρρος, η Ελευθερία και η Σημερινή προφανέστατα και είναι δημοκρατικές εφημερίδες.

Λες και όλοι οι παραπάνω , αλλά και η δική μας εφημερίδα, είχε ανάγκη την αναγνώριση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που ως νονός, έχει το δικαίωμα, αν μη τι άλλο, για να μην πω την υποχρέωση να μοιράσει νομιμοποιήσεις ή βεβαιώσεις δημοκρατικότητας!

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή

Ομιλία στις Σέρρες από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να διοργανώσει στα τέλη Νοεμβρίου μια εκδήλωση με τον Ευρωβουλευτή του Στέλιο Κούλογλου στο ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ ΑΙΓΛΗ, για την υποδοχή των νέων μελών και για την προβολή του ντοκιμαντέρ για την NOVARTIS και ζήτησε από τα Κεντρικά του, τον ορισμό ενός στελέχους που θα παραστεί στην εκδήλωση και θα απευθύνει χαιρετισμό και θα ακολουθήσει και διάλογος με τον κόσμο που θα παραβρεθεί.

Ζητήσανε λοιπόν από την μια και μοναδική δημοκρατική και προοδευτική εφημερίδα του νομού τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ αν  θα μπορούσε και είχε ενδιαφέρον να διοργανώσει σαν εφημερίδα την όλη εκδήλωση της προβολής του ντοκιμαντέρ.

Με ιδιαίτερη θερμή η εκδότρια του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Η εκδότρια του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με ιδιαίτερη θερμή , όπως λένε και οι ίδιοι, αποδέχτηκε το αίτημα τους, καθότι όπως λένε και οι ίδιοι «βρίσκεται και πολιτικά κοντά μας, με παρεμβάσεις και για το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και για την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,  να αναλάβει την εκδήλωση διότι και σαν εφημερίδα μπορεί να ζητήσει και να της παραχωρηθεί πολύ εύκολα ο κατάλληλος χώρος για την προβολή του ντοκιμαντέρ. Οπότε μερίμνησε και της παραχωρήθηκε χώρος για το απόγευμα στις 29/11/2019 σε αίθουσα στο ξενοδοχείο ΞΕΝΊΑ που λάβει χωρά η εκδήλωση στις 19.00 μμ».

Το πόσο «αθώα»  αποφασίσθηκε να ζητηθεί η βοήθεια του εκδότη της επι χρόνια στενής πασοκικής εφημερίδας «Παρατηρητής» δεν είναι ζήτημα να συζητηθεί επί του παρόντος, μιας και θα φανεί πολύ σύντομα και ο λόγος, όπως και τα …ανταλλάγματα!

Το σκεπτικό και η πρόταση βεβαίως αυτής με email, στάλθηκε στο γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και φυσικά από εκεί μάθαμε και τις «Δημοκρατικές εφημερίδες»

Το αστείο όμως είναι πως όταν κατάλαβε ο συντάκτης του κειμένου την «γκάφα» του έσπευσε να την αλλάξει με ένα άλλο email, στο οποίο έγραψε πως «Δημοκρατικές είναι και οι εφημερίδες «σερραϊκή ΕΒΔΟΜΑΔΑ», «Ελεύθερο Βήμα» και το site «www.anexartitos.gr»!

Να είναι καλά οι άνθρωποι, για το πιστοποιητικό δημοκρατικότητας που μας έστειλαν, μόνο που δεν το χρειαζόμαστε.

Ούτε εμείς, ούτε καμία άλλη από τις εφημερίδες του Νομού μας, καθώς κάθε μέρα όλοι εμείς δίνουμε εξετάσεις στην κοινωνία. Σε αυτή που ζούμε και αναπνέουμε!

Όσο για την ουρά του ζητήματος, να ξέρετε πως πίσω την έχει η ….αχλάδα!

Διαβάστε και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here