Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: Και ένας Σερραίος με την Δέλτα μετάλλαξη…

Ο φόβος φυλάει τα έρμα λέει ο θυμόσοφος λαός και προφανώς για αυτό και αυξήθηκαν και οι εμβολιασμοί σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Πάντως μέχρι χθες είκοσι έξι νέα κρούσματα της παραλλαγής Δέλτα εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη για το 15νθήμερο από τις 17 Ιουνίου 2021 έως 12 Ιουλίου 2021, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στην περιφερειακή ενότητα σε 38 διαγνωσθέντα κρούσματα με τη συγκεκριμένη μετάλλαξη.

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκαν ακόμα δύο κρούσματα της παραλλαγής, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν εντοπιστεί τέσσερα κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα με την εν λόγω μετάλλαξη.

Επίσης, το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης της παραλλαγής Δέλτα ανακοινώθηκε και στις Σέρρες, ενώ στην Πιερία και στην Πέλλα εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα, έχοντας πλέον από δύο διαγνωσμένα κρούσματα της μετάλλαξης αμφότερες.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 53.

Όσο για τους εμβολιασμούς αισίως φτάσαμε χθες στους 120.920 στο Νομό μας, από τους οποίους οι 65.336 είναι με μια δόση , ενώ οι 57.824 είναι οι Σερραίοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Κι αν δεν σας βγαίνουν τα νούμερα μη φοβάστε.

Είναι γιατί πάρα πολλά νέα παιδιά κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson.

Το …πιάσαμε;

Δείτε επίσης