Ο Δημήτρης Μερετούδης έκανε την επιλογή του, Υποψήφιος με τη «Συμμαχία Σερραίων»

Ο Δημήτρης Μερετούδης έκανε την επιλογή του, Υποψήφιος με τη «Συμμαχία Σερραίων»

Ο Δημήτρης Μερετούδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τη Συμμαχία Σερραίων στο πλευρό του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Αναλυτικά παρουσιάζεται η δήλωση της υποψηφιότητας του.

«Φίλες και φίλοι,

Το 2019 είναι μια χρονιά αλλαγών γεμάτη ελπίδες, γιατί οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε νέες δυνατότητες ώστε να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

Μετά λοιπόν από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να συστρατευτώ με τη «Συμμαχία Σερραίων» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και να διεκδικήσω την ψήφο σας ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική ενότητα του Σκουτάρεως.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο με άξιους κατοίκους και πρέπει πλέον να δώσουμε τη δυνατότητα στο Δήμο Σερρών να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ο  Αλέξανδρος Χρυσάφης, ένας επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχει αποδείξει τόσο με την επαγγελματική του πορεία όσο και με την κοινωνική ότι μπορεί να το πετύχει αυτό καθώς γνωρίζει άριστα από διοίκηση, οργάνωση και εύρεση χρηματικών πόρων καλύτερα από τον οποιοδήποτε.

Η «Συμμαχία Σερραίων» είναι μια καινούρια παράταξη, που στελεχώνεται από νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους, γεμάτους ενθουσιασμό και όρεξη να προσφέρουν τα μέγιστα για τον τόπο μας.

Όλα αυτά συνέβαλλαν στην απόφαση μου να δώσω μαζί με τη «Συμμαχία Σερραίων» έναν αγώνα για έναν Δήμο «έξυπνο», σύγχρονο, αλληλέγγυο και πρωταγωνιστή! 

Σας καλώ όλους να συμπορευθείτε μαζί μας στον αγώνα αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here