Ο Κοτρώνης «κάρφωσε» τον Αβραμάκη στον Τσίπρα!

Κύριε Χρυσάφη, Δήμαρχε Σερρών, 300.000 ευρώ περίπου για Υπηρεσίες Απολύμανσης κτιρίων και κρίσιμων εξωτερικών χώρων εν όψει των μέτρων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, όπως διαβάζω στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό, δεν νομίζετε;

Εμένα βέβαια μου φαίνεται ως κατασπατάληση Δημοτικού Χρήματος.

Όταν όλοι οι ειδικοί μας συνιστούν να ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα, γιατί ο καθαρός αέρας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κορονοϊού, εσείς τι ακριβώς θα απολυμάνετε σε εξωτερικούς χώρους και μάλιστα βρήκατε και την εντυπωσιακή διατύπωση ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Κάντε επίσης έναν διαχωρισμό τι ποσό αναλογεί στην Απολύμανση Κτιρίων και τι ποσό στην Απολύμανση Εξωτερικών χώρων;

Μήπως θα έπρεπε να κάνετε πιο ουσιαστική δουλειά;

Τάδε έφη ο Παναγιώτης Κοτρώνης που όπως φαίνεται όλο το Σαββατοκύριακο έγραφε και …έσβηνε!

Έπιανε μια τον Δήμο Σερρών και μια τον ΣΥΡΙΖΑ και τον …Αβραμάκη!

Και μιλάμε για καλό … πιάσιμο!

Ο λόγος για την διαγραφή του Μπογδάνου που έκανε το «λάθος» και παραβρέθηκε στις γιορτές …μίσους!

Πράγμα που έκανε όμως και ο δικός μας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Λευτέρης Αβραμάκης!

«Για να ανακτήσει όμως την πολιτική του αξιοπιστία ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ο Πρόεδρός της Αλέξης Τσίπρας, πρέπει να μην λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Να υπενθυμίσω λοιπόν κάτι που θέλουν πολύ σύντομα να ξεχάσουν και μάλιστα χωρίς κόστος, πρέπει να αναφέρω ένα πολύ σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα στις Σέρρες.

Μνημόσυνο στην Τριάδα Σερρών το 2019

Συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 σε μνημόσυνο στην Τριάδα Σερρών (τόπο όπου σκοτώθηκαν από δυνάμεις του ΕΛΑΣ το Νοέμβριο του 1944 πολλά μέλη της οργάνωσης ΠΑΟ, μια οργάνωση που συγκροτήθηκε από αξιωματικούς του στρατού και η «απελευθερωτική» της δράση… εξαντλήθηκε σε αντικομμουνιστικές επιθέσεις κατά του ΕΛΑΣ και στην πορεία τμήματά της συνεργάστηκαν ανοιχτά με τους ναζί), παρέστη και ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ.Λευτέρης Αβραμάκης.

Σε μια εκδήλωση που συνήθως «τιμούν» χρυσαυγίτες και χουνταίοι… και ούτε καν σοβαροί και μετριοπαθείς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομού»

Αυτά θύμισε στο Αλέξη ο Παναγιώτης, βάζοντας το δάκτυλο επί το τύπο των ήλων!

Όπου ήλος το …καρφί!

Σημείο στο οποίο ήθελε να βάλει ο Θωμάς το δάκτυλό του για να δει αν πραγματικά είναι το σημείο που «καρφώθηκε» ο .. Κύριος!

Σύλλογοι συγγενών θυμάτων Νοεμβρίου 1944 Ν. Σερρών: ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΣ