ΟΕΒΕΣΣ: Έκκληση στήριξης στο κόσμο της σερραϊκής αγοράς

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εφιστούν την προσοχή των τοπικών ΜΜΕ και απευθύνουν έκκληση στήριξης.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εφιστούν την προσοχή των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της σερραϊκής κοινωνίας και απευθύνουν έκκληση στήριξης του κόσμου της αγοράς, που επί του παρόντος δίνει τη δική του μάχη στον πόλεμο της πανδημίας.

Κατανάλωση δεν είναι μόνο τα μεγάλα σούπερ-μάρκετ και οι αλυσίδες

Κατανάλωση δεν είναι μόνο τα μεγάλα σούπερ-μάρκετ και οι αλυσίδες, αλλά και τα  κρεοπωλεία, παντοπωλεία και λοιπά καταστήματα τροφίμων, ψιλικών και αγαθών.

Καλείστε λοιπόν, αυτή τη δύσκολη ώρα να στηρίξετε με τη δική σας συμβολή, αναφορά και συνεισφορά τα τοπικά  κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, παντοπωλεία, αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, ψιλικά, περίπτερα, γαλακτοπωλεία, μπουγατσατζίδικα, καφέ για Take Away, μαγαζιά γρήγορου φαγητού, και άλλα καταστήματα πώλησης αγαθών σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της πόλης, που επίσης παραμένουν ανοιχτά για τη δική σας εξυπηρέτηση. 

Είναι λάθος και αδικία να αναφέρονται όλοι και μόνο στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ- μάρκετ. 

Χιλιάδες επαγγελματίες τσακισμένοι από τις απανωτές κρίσεις, εξακολουθούν να δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα και μέσα σε τεράστιες δυσκολίες, υπηρετούν τον πολίτη με συνέπεια, ανθρωπιά και φιλότιμο, που τόσο έχουμε ανάγκη τις δύσκολες αυτές ώρες. 

Ας παλέψουμε λοιπόν  την κρίση όλοι μαζί, ας μην αφήσουμε κανέναν πίσω!

Διάβασε επιπλέον για ΟΕΒΕΣ Σερρών: