Κοτσαμπάς Σωτήριος: Η ΟΕΒΕΣΣ λέει ναι στην πρόταση Σπυρόπουλου

Η ΟΕΒΕΣΣ λέει ναι στην πρόταση Σπυρόπουλου για να ονομαστεί «Χρήστος Μέγκλας» το επιχειρηματικό πάρκο στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τον βαθύτατο σεβασμό τους στην απόφαση του κου Χρήστου Μέγκλα να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από την Προεδρία του Επιμελητηρίου των Σερρών και καταθέτοντας την ειλικρινή τους συμπάθεια προς το πρόσωπό του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.

Η πολυετής συνεργασία του Προέδρου του ΕΒΕΣ, Χρήστου Μέγκλα, με τα όργανα της Ομοσπονδίας αν και διαποτίστηκε μεταξύ άλλων από διαφορετικές ιδέες και διαφωνίες, υπήρξε ωστόσο γόνιμη και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του τοπικού επιχειρείν καθοριστική, τόσο για την ανάπτυξη της ΟΕΒΕΣΣ, όσο και για τη στήριξη των Σερραίων επαγγελματιών.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο του Χρήστου Μέγκλα για την ανάπτυξη της σερραϊκής επιχειρηματικότητας, η ΟΕΒΕΣΣ συνηγορεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Π. Σπυρόπουλο και στηρίζει την πρόταση το νέο επιχειρηματικό πάρκο που βρίσκεται υπό δημιουργία στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη και αποτελεί προσωπικό όραμα και στοίχημα του απερχόμενου Προέδρου Χρήστου Μέγκλα να λάβει προς τιμήν των επιτυχών του προσπαθειών το όνομά του.