ΟΕΒΕΣΣ: Οι Σερραίοι στήριξαν την προσπάθεια μας

Οι Σερραίοι στήριξαν την προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να συγκεντρώσει τρόφιμα

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ο ΧΩΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών γέμισε με τρόφιμα εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης των Σερραϊκών επιχειρήσεων και πολλών Σερραίων Δημοτών στη δράση της Ομοσπονδίας . 

Οι Σερραίοι στήριξαν την προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να συγκεντρώσει τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντες συνδημότες και η χαρά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το αποτέλεσμα είναι απερίγραπτη. 

«Ελάτε να δώσουμε αγάπη και να πάρουμε χαρά»

To σύνθημα « Ελάτε να δώσουμε αγάπη και να πάρουμε χαρά» κινητοποίησε τους Σερραίους και η  προσφορά τους στη φιλανθρωπική δράση της Ομοσπονδίας ξεπέρασε τις προσδοκίες των μελών της διοίκησης. 

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο ΧΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ , δράση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο «Κιβωτός  Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως. 

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τις επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια προσφοράς και αγάπης της ΟΕΒΕΣΣ, προσφέροντας τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας  χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις : 

Όμιλος Επιχειρήσεων ΚΑΝΤΖΑΣ ,Μύλοι ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ,Agrotopos-ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ε ,ΓΟΥΝΑΣ – ΜΠΛΑΜΠΛΑΣ Ο.Ε , ΤΡΟΦΟΚΙΝΗΣΗ Πετλιάκης & ΣΙΑ Ο.Ε ,Αλεύρι ΑΛΦΑ, ΤΥΡΟΛΕΖΑ Ορυζόμυλοι Σερρών,

,Café-bar Bresson ,Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων « ΚΡΟΝΟΣ», ΖΩΙΔΗΣ-ΓΟΥΔΗΣ Ο.Ε ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΑ , τον Πατατοπαραγωγό κ.Καραδεμιρτζόγλου , «Δέσποινας Γεύσεις»,  «Σουβλάκια ο ΣΩΤΟΣ», Αρτοποιία ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

,Βιοξυλεμπορία ο « ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ» ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ,Αναστάσιος Τζιτζής-Εργολάβος, Αλουμινοκατασκευές Π.ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ και όλα τα σωματεία της ΟΕΒΕΣΣ που συνεισφέρανε και αυτά με τη σειρά τους στην όλη προσπάθεια.

Το βράδυ της Παρασκευής τον ΧΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της ΟΕΒΕΣΣ επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ,εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας ,

ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος  Γεώργιος Κελεμπέκης ,ο πατήρ Νεκτάριος Καϊμακάμης και πατήρ Ραφαήλ Λίγδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος , Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης

,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας , η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Χρυσάνθη Παλάζη ,οι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς, Mάκης Τενεκετζής ,Γιώργος Γούνας και Χρήστος Τρούπης , η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κυριακή Μηλίγκα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών ,Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς  δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των Σερραίων δημοτών στην δράση της ΟΕΒΕΣΣ και συγκινημένος από την μεγάλη ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε εξέφρασε την χαρά  και την ευγνωμοσύνη του σε όσους στήριξαν την Ομοσπονδία.  

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here