Στον Ορχομενό σε συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών: Ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον Μιχάλη Τζελέπη

Την ανάγκη άμεσων, στοχευμένων παρεμβάσεων για τη στήριξη της παραγωγής στον αγροτικό τομέα με μέτρα ελέγχου των τιμών στα εφόδια, τα καύσιμα και την ενέργεια όπως επίσης ενίσχυση του αγροτοδιατροφικού τομέα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των αγροτών στο Ορχομενό της Βοιωτίας. 

Ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στους αγρότες τόνισε ότι «έχει γίνει δυσβάσταχτο το κόστος παραγωγής για τους αγρότες που με τη σειρά του επιδρά στην ανταγωνιστικότητα των προϊόντων». 

Παρατήρησε πως «μετά από 10 χρόνια μιας πολύ δύσκολης φάσης στην οικονομία της χώρας αρχικά με την οικονομική κρίση στη συνέχεια με τις δημοσιονομικές περικοπές ο πρωτογενής τομέας και άντεξε και αναπτύχθηκε», όπως χαρακτηριστικά είπε, για να συμπληρώσει πως «αυτό φαίνεται κυρίως από τις εξαγωγές». 

Βέβαια στην συζήτηση με τους αγρότες είχε μαζί του και τον δικό μας Μιχάλη Τζελέπη καθώς ο Μιχάλης και είναι δικός του άνθρωπος και φυσικά παίζει τα αγροτικά στα …δάκτυλα!

Η ουσία όμως είναι να διαμορφωθεί ένα διάλογος με τους αγρότες με σαφείς ιεραρχήσεις και να διασφαλιστούν κάποια άμεσα και κάποια μακροπρόθεσμα μέτρα έτσι ώστε οι αγρότες μας να επιστρέψουν και αυτοί στην ανάπτυξη

Για να ανατρέψουμε την αρνητική πορεία του σήμερα και να χαράξουμε ένα Ελπιδοφόρο Μέλλον για τον Έλληνα Αγρότη…

Σωστά Μιχάλη;