Θετικό ξεκίνημα για τον Σερραίο Γιάννη Καλογερούδη!

Και μιας και μιλήσαμε για την Θεσσαλονίκη καλύτερες ως προς την τακτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση αστικές και περιαστικές συγκοινωνίες θα αποκτήσει η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, με το ίδιο κόστος, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΘ.

Το ποιός είναι ο ΟΣΕΘ το μάθαμε βέβαια πρόσφατα, μιας και πρόεδρός του είναι ο Σερραίος Γιάννης Καλογερούδης

Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί ο Οργανισμός, σχεδόν 2.300 δρομολόγια την ημέρα σε γραμμές όπως προς Σίνδο, Χαλάστρα, Μηχανιώνα και Θέρμη, Βασιλικά, Κουφάλια, Λαγκαδά, Ωραιόκαστρο και αλλού, επανέρχονται στην εξυπηρέτηση μέσω των ΚΤΕΛ, εξαιτίας της δραματικής συρρίκνωσης του έργου του ΟΑΣΘ που έλαβε χώρα κυρίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ λοιπόν μετά από σχεδόν 15 χρόνια «το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αποκτά και πάλι ηγετικό ρόλο για την εξυπηρέτηση όλων των αστικών, περιαστικών και απομακρυσμένων γραμμών του νομού που είχε ως τώρα ο ΟΑΣΘ με 25 επιπλέον γραμμές.

Μέσω ΟΣΕΘ: Νέες δουλειές για το ΚΤΕΛ Σερρών

Με συνέργειες και πλήρη συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, αλλά και τα αντίστοιχα υπεραστικά των ΚΤΕΛ Σερρών, Χαλκιδικής και Κιλκίς δρομολογείται ένα νέο ορθολογικό τοπίο στις καθημερινές μετακινήσεις δεκάδων χιλιάδων πολιτών.

Πάντως σε 3 περίπου χρόνια, όταν θα μπει σε λειτουργία και το μετρό, και όπως προβλέπουν οι μελέτες θα έχουμε μικρότερα ευέλικτα λεωφορεία, επεκτάσεις του μετρό, αστικές αναπλάσεις, θαλάσσια συγκοινωνία και προαστιακό σιδηρόδρομο, ακόμη και ωρίμανση των μελετών για γραμμή τραμ!

Έ δεν είναι και μικρός ο ρόλος του Γιάννη..

Βιογραφικό Γιάννη Καλογερούδη του Σάββα σημερινού προέδρου του ΟΣΕΘ

Ο Γιάννης Καλογερούδης διετέλεσε πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών, γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός της πολυτεχνικής σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Διαθέτει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και είναι χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, γραμματέας επί τριετία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε στο Νομό Σερρών, μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ν. Σερρών και εκπρόσωπος του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος σε Νομαρχιακές και Περιφερειακές επιτροπές. Ήταν μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου Ν. Σερρών επί τριετία (1996-1998) και διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος της Τ.Ε.Δ.Κ, μέλος της τριμελούς επιτροπής για την Σύνταξη των οργανισμών των νέων δήμων (Πρόγραμμα Ιωάννης Καποδίστριας). Ως συνεργάτης της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών ασκεί την διεύθυνση από το 1998 και είναι μέλος της ομάδας τοπικής δράσης για το Ν. Σερρών κατά τη διάρκεια εφαρμογής της Κ.Π Leader II στο Ν. Σερρών, υπεύθυνος της Αντέννας της Δομής Στήριξης και υπεύθυνος έργου για αρκετά ακόμη προγράμματα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών.

Διαβάστε για τις τιμές των διοδίων στις Σέρρες εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here