Με σύνθημα «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» Εκατοντάδες Σερραίοι συμμετείχαν στην συγκέντρωση

Οι δικές μας εκτιμήσεις είναι πως ήταν μια συγκέντρωση με πάρα πολύ κόσμο, εκ των οποίων οι περισσότεροι κινήθηκαν χωρίς …πατρώνες!

Άλλωστε και μόνο που πήγαν στη συγκέντρωση μέσω των κοινωνικών δικτύων τόσοι άνθρωποι, μας δείχνει πως υπάρχει θέμα με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Ιδιαίτερα από την στιγμή που τα εμβόλια βγήκαν στην αγορά με προσωρινή και όχι κανονική άδεια ….

Πάντως χωρίς την παρουσία κομμάτων, αλλά με την συμμετοχή κάποιων γνωστών – αγνώστων ανθρώπων της εκκλησίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας με σύνθημα «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»

Άλλοι πάλι είναι οι γνωστοί – άγνωστοι που συμμετείχαν σε κόμματα διαμαρτυρίας, αλλά τελικά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλλά και η πορεία στο κέντρο της πόλης των Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα είχε και πλήθος και πάθος

Σημαία των συμμετεχόντων ήταν η διαμαρτυρία για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και προβλέπουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ατόμων που εργάζονται σε δομές για την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατευθύνθηκε προς το διοικητήριο Σερρών, με βασικό σύνθημα “ΌΧΙ στον διαχωρισμό ,ΝΑΙ στη επιλογή”, ενώ πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν στα χέρια ελληνικές σημαίες.

Δείτε επίσης