Πάει ο παλιός ο χρόνος

Πάει ο παλιός ο χρόνος, πάνε και οι παλαιοί άρχοντες και από φέτος ο καθένας θα κριθεί με βάση αυτό που θέλει και μπορεί

Πως το είπε ο Χρυσάφης στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του;

«Τόσο ο Δήμος, όσο και η Χώρα μας, θα βρεθούν στο σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων, που θα καθορίσουν το μέλλον τους για τις επόμενες γενιές.

Ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε και να ανταποκριθούμε επιτυχώς, είναι μέσα απ’ την ενότητα και την ομοψυχία.

Ενωμένοι, και λειτουργώντας ο ένας ως βοηθός του άλλου, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία για το καλό του τόπου μας, ώστε να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στη νέα εποχή.

Μέσα απ’ τις συνέργειες και τη σκληρή δουλειά, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι, το 2020, θα είναι, όχι απλώς ένα παραγωγικό, αλλά κι ένα ευλογημένο για όλους μας έτος.»

Έτσι ακριβώς τα είπε και ο Σπυρόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν με σωστό προγραμματισμό, σχέδιο και αξιοποίηση, για να μπορούν να αποβούν αποδοτικές και καρποφόρες για τους συμπολίτες μας.

Φυσικά όπως λέει και ο ίδιος θα απαιτηθεί σκληρή και επίπονη δουλειά, ώστε να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό προς την κατεύθυνση που όλοι επιθυμούμε.

Και το έδειξε βεβαίως με το καλημέρα μιας και προχθές δεξιώθηκε τους Σερραίους δημοσιογράφους, αλλά και τους εικονολήπτες και φυσικά τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στην γνωστή επιχείρηση «Το Καπηλειό του Κωστή».

Μια εντελώς διαφορετική  σχέση φαίνεται να θέλει να καθιερώσει ο κ. Σπυρόπουλος

Μια εντελώς διαφορετική  σχέση φαίνεται να θέλει να καθιερώσει ο κ. Σπυρόπουλος, με τους Σερραίους δημοσιογράφους και από ότι φαίνεται και αυτοί θέλουν το ίδιο μιας και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του

Τώρα αν τα καταφέρει είναι δικό του θέμα….

Πάντως οι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μιας και άφησαν για λίγο το καθήκον στην άκρη και απόλαυσαν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Νιγρίτα” κ. Κωνσταντίνος Υφαντής, που κέρδισε μια βραδιά στον «Ερωδιό», το δικό μας ξενοδοχείο στην λίμνη Κερκίνη

Πάντως στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, αλλά και η Τομεάρχης Πολιτισμού της ΠΚΜ κ. Κατερίνα Περιστέρη όπως και οι εντεταλμένοι Περιφερειακοι Σύμβουλοι κ. κ. Δημήτρης Καριπίδης, Θανάσης Μαλλιαράς και φυσικά ο Δημήτρης Μπαλαξής.

Καλή χρονιά και με υγεία παιδιά!

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here