Παναγιώτης Πεγίδης: Στο 82,8% το ποσοστό θνητότητας στη ΜΕΘ των Σερρών!

Την δημοσιοποίηση των στοιχείων θνητότητας σε όλες τις ΜΕΘ της χώρας ζήτησε με ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, αφού πρώτα βέβαια ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως η θνητότητα στις Σέρρες έφτασε το 100%

Ο Λευτέρης βέβαια μίλησε για υπεράνθρωπες προσπάθειες του συνόλου των ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Σερρών πολλοί από όσους νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ, ή βρέθηκαν διασωληνωμένοι σε κοινές κλίνες που μετατράπηκαν σε «κρεβάτια ΜΕΘ» και δεν τα κατάφεραν.

Στο 82% Λευτέρη είναι η σωστή απάντηση για το νοσοκομείο μας και την ΜΕΘ

Καλό κακό αυτό είναι

Και φυσικά μόνο ωραίο δεν είναι ούτε ως ποσοστό ούτε ως άσκηση ιατρικής

Θα μου πεις και που τους έβαζαν στην ΜΕΘ τι τους έφτιαχναν;

Το αστείο είναι πως την απάντηση στα δημοσιεύματα αλλά και την θνητότητα έδωσε και μάλιστα στον αέρα ο ίδιος ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.ΣΕΡΡΩΝ  κ. Παναγιώτης Πεγίδης.

Μάλιστα το 100% που αναφέρθηκε είπε ο κ. Πεγίδης πως πρόκειται για αναπαραγωγή ενός παλαιότερου δημοσιεύματος το οποίοι είχε διαψευσθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ των Σερρών είναι στο 82,8%, και τέτοιου είδους δημοσιεύματα κάνουν κακό  στην γενική εικόνα του νοσοκομείου, αναφέροντας μάλιστα πως οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στην ΜΕΘ αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κύριε Πεγίδη μας, τώρα ησυχάσαμε!