Για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες

Ανακοινώθηκαν χθες οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Περίπου 100.000 μαθητές που είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2022, ήρθε η ώρα να μάθουν τη βαθμολογία τους μιας και οι καταστάσεις με τους βαθμούς που αναρτήθηκαν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Την ίδια στιγμή, όλοι οι υποψήφιοι μπορούσαν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι μπορούσαν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από πέρυσι από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Πάντως καλά θα κάνουν οι γονείς κυρίως να καταλάβουν πως αν δεν έγραψαν τα παιδιά τους δεν χάθηκε και ο κόσμος;

Άλλωστε τα εμπόδια υπάρχουν για να δίνουν νόημα στους αγώνες και στις προσπάθειες τους, ενώ αργά ή γρήγορα έρχεται η δικαίωση…. 

Μπορεί όχι σύντομα, αλλά το σημαντικότερο στη ζωή είναι η προσπάθεια, ο αγώνας, το πείσμα και η αισιοδοξία

Όλα τα άλλα έρχονται….