Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Στηρίζουμε τις Σερραϊκές επιχειρήσεις!

Ο Πανσερραϊκός-Κρι Κρι κάνει έκκληση στη Σερραϊκή κοινωνία για στήριξη στις Σερραϊκές επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία μας, μαζί της και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός «δοκιμάζονται» σκληρά από το νέο κύμα πανδημίας του ιού Covid-19 που εξελίσσεται καθημερινά σε όλη τη χώρα και πλήττει ήδη σοβαρά την περιοχή μας.

Συναισθανόμενοι την αγωνία όλων των πολιτών που ακολουθούν τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού, και παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν διακοπεί -ουσιαστικά επ’ αορίστου- δηλώνουμε παρόντες αναλογιζόμενοι το διαχρονικό μας ρόλο στη Σερραϊκή κοινωνία!

Στο πρώτο κύμα της πανδημίας οργανώσαμε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού για το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Νοσοκομείου Σερρών.

Σήμερα, απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα μέλη και τους πολυάριθμους φιλάθλους μας να προτιμήσουν τα τοπικά προϊόντα στηρίζοντας έμπρακτα τους Σερραίους επαγγελματίες που πλήττονται από τα νέα δεδομένα, επιθυμώντας να ανταποδώσουμε στο ελάχιστο τη βοήθεια που προσέφεραν με αγάπη στις δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια!

Η μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών» Πανσερραϊκός Κρι Κρι παραμένει ενωμένη και ισχυρή, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία και η αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει πανέτοιμη στο γήπεδο, όταν το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες!

Διαβάστε επίσης για τα μέτρα στις Σέρρες: