ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΑΠΑΣ: «ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ»

Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι επώνυμοι που παρεμβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα με φωνές και κραυγές για να υποστηρίξουν ή να κατακεραυνώσουν πολιτικές και πολιτικούς, ενώ πολύ πιο αραιά για στηρίξουν μια Πολιτική άποψη

Μια τέτοια πολιτική θέση κατέγραψε και ο σημερινός Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας με αφορμή την κατάληψη στο Λύκειο Προβατά κάνοντας αναφορά στο γενεαλογικό δέντρο των κατοίκων του τοπικού διαμερίσματος.

Τι μας λέει;

“Την Τετάρτη 28-11-2018 πριν τέσσερις ήμερες από το δημοσίευμα (ενός αντικαπιταλιστικού αριστερόστροφου σαιτ δια του φερόμενου ως δημοσιογράφου του) όπου φαίνονται οι μαθητές του Λυκείου Προβατά λόγω της κατάληψης του σχολείου (ειρωνικά και προσβλητικά) ότι επειδή η καταγωγή τους είναι πρόσφυγες από την Αν. Ρωμυλια και από την Μ. Ασια δεν δικαιούνται να ονομάζονται απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και Μακεδόνες.

Αναφέρετε για την καταγωγή των κάτοικων του Προβατά και μόνον αυτούς.

Σας ενημερώνω πως το Λύκειο του Προβατα φιλοξενεί μαθητές από μια πολύ μεγάλη περιοχή. Στρυμονικο, Ζευγολατειο, Χειμαρρο, Τριαδα, Ισωμα, Θεοδοσια, Κεφαλοχωρι, Καλοκαστρο, Λιβαδοχώρι, Αναγέννηση, Βαμβακιά, Άνω Καμήλα, Μονοκλησιά, Αναγέννηση και ίσως να μου διαφεύγει και κάποιο χωρίο.

Δηλαδή μιλάμε για μαθητές που είναι και Θρακιώτες και Μικρασιάτες και Πόντιοι και Σαρακατσάνοι και Ντόπιοι και είναι όλοι περήφανοι για την καταγωγή τους. Ειναι όμως όλοι Έλληνες.

Έχουμε όμως τα τελευταία χρόνια και Αλβανούς που κάποιοι κράτησαν και σήκωσαν την Ελληνική σημαία και μπράβο τους.!!

Εσείς όμως που συμμετείχατε σε πολλές διαδηλώσεις , καταλήψεις διαμαρτυρίες πανεύκολα χαρακτηρίζεται παιδιά ως φασίστες.

Το παιχνίδι της προπαγάνδας καλά κρατεί (κάθε μη αριστερός…είναι φασίστας) αλλά τα παιδιά πλέον έχουν άποψη . Λέτε παρακάτω με μεγάλη ειρωνεία ότι είναι οι μόνοι που έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα στην χρήση του ονόματος.

Αν νομίζετε οτι δεν είμαστε οι μόνοι τότε ποιους άλλους θα πρέπει να ονομάζουμε Μακεδόνες;

Οι καταλήψεις ξεκίνησαν από τον διευθυντή του σχολείου στον Γέρακα Αττικής όπου απέβαλε τους μαθητές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου επειδή τραγούδησαν την «Μακεδονία ξακουστή»

Έτσι ξεκίνησαν κ.Μ.Γ. Στις Σέρρες την δεύτερη βραδιά των καταλήψεων πήγαν κάποιοι εξωσχολικοί πιθανόν από αριστερούς η εξουσιαστικούς χώρους και έκαψαν το πανό που είχαν οι μαθητές και την Ελληνική σημαία αλλά το ντόμινο είχε ήδη ξεκινήσει και ακολούθησαν και άλλα σχολειά δεν ξέρω με ποια σειρά αλλά ήταν της Ηράκλειας του Δημητριτσιου της Ασπροβαλτας του Προβατα και των Σερρών.

Αν οι μαθητές είναι αριστεροί κεντρώοι δεξιοί η φασίστες δεν με ενδιαφέρει είναι όμως μαθητές.

Πάψτε επιτελούς την προπαγάνδα!

Έχετε κάνει τους πολίτες να μην τολμούν να κρατήσουν την Ελληνική σημαία φοβούμενοι μην χαρακτηριστούν ακροδεξιοί η χουντικοί η φασίστες. Είχα σκοπό να γράψω περισσότερα αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα με χαρακτηρίσετε κι έμενα αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Υ.Γ. Αν είναι σωστή η κατάληψη η όχι εγώ είμαι «μικρός» για να τους κρίνω!»

Κύριε Χράπα συγχαρητήρια.

Η άποψη και μάλιστα η επώνυμη είναι πάντα …καλοδεχούμενη

Αρκεί να μην είναι αντιπατάρα!

Γιατί από τέτοιους….γεμίσαμε!

Πάντως σήμερα μόνο σε τρία από τα 25 σχολεία συνεχίζονταν οι καταλήψεις των μαθητών στις Σέρρες για το Μακεδονικό.

Συνεχίζουν μόνο οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου και τα γυμνάσια της Παλαιοκώμης και του Ν.Σουλίου.

Χώρια που είναι μακρυά και τα Χριστούγεννα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here