Δεσποτίδης σε Παπαφωτίου: Ο ΟΠΑΚΠΑ εφαρμόζει απλά την υπουργική απόφαση!

Η κ. Παπαφωτίου μας ενημέρωσε πως ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης άνοιξε προχθές τα γήπεδα του Tennis στην κοιλάδα και πως αυτό προφανώς δεν είναι ούτε ΦΡΟΝΙΜΟ, ούτε και ΥΠΕΥΘΥΝΟ.

Μάλιστα άφησε και υπονοούμενα λέγοντας πως καταλαβαίνω ότι οι δύο τοπικοί Σύλλογοι Αντισφαίρισης δεν θέλουν να χάσουν την μηνιαία συνδρομή των πολυπληθών μελών τους (από την οποία σημειωτέον ΟΥΔΕΝ δίνουν στον Δήμο για την χρήση γηπέδων, γραφείων, αποδυτηρίων, ρεύματος κλπ),…

Θύμισε βεβαίως πως ο ΟΠΑΚΠΑ, στις 26/10, έκλεισε ΤΕΛΕΙΩΣ και προληπτικά τις Αθλητικές εγκαταστάσεις, σε μία ΟΡΘΗ κίνηση περιορισμού της διασποράς!…

Και τώρα λοιπόν που ξεπεράσαμε ακόμη και το «κόκκινο» σε ιικό φορτίο, που τα κρούσματα και οι νοσηλείες έφεραν ασφυξία στο Νοσοκομείο, που ξαναγύρισαν τα SMS, που τα Σχολεία δεν λειτουργούν, που η αγορά έκλεισε, ΤΩΡΑ θα ανοίξουν τα γήπεδα?? !!

Και μάλιστα για ΟΛΑ τα μέλη των Συλλόγων!!!

Ιωάννης Δεσποτίδης: Εφαρμόστηκαν όλα τα μέτρα κατά το γράμμα του νόμου!

Στην απάντηση του ο κ. Δεσποτίδης, που είναι πρόεδρος στο ΟΠΑΚΠΑ, που έχει στην δύναμη του τα γήπεδα , αναφέρει πως αυτό που έκανε η δημοτική αρχή και ο ΟΠΑΚΠΑ, ήταν να εφαρμόσει την κοινή υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται από την αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αποκλειστικά για ατομική εκγύμναση.

Οπότε έτσι ανοίγει τα γήπεδα του Δήμου καθώς συμπεριλαμβάνονται τρία άτομα μαζί με τον προπονητή και τα μέτρα εφαρμόζονται αυστηρά και χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ υπάρχει και ο αρμόδιος υπάλληλος της αθλητικής εγκατάστασης!

Μας διαβεβαιώνει επίσης πως εφαρμόστηκαν όλα τα μέτρα κατά το γράμμα του νόμου, και όλα γίνονται βάση της εγκυκλίου.

Οπότε εφόσον υπάρχει και μία υπουργική απόφαση ο ΟΠΑΚΠΑ και ο Δεσποτίδης τηρούν αυτά που πρέπει να τηρούν..

Γιάννη αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το γράμμα του νόμου, προφανώς η κ. Παπαφωτίου θα διαμαρτύρεται για το πνεύμα του νόμου….

Σωστά;

Διαβάστε επίσης για τον Ιωάννη Δεσποτίδη