Η κ. Παπαφωτίου κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια!

Η κ. Παπαφωτίου ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί ότι εμείς ρεζιλευόμαστε καθώς υιοθετούμε και αναπαράγουμε άκριτα και αδιασταύρωτα τα όσα «ξεφουρνίζει» ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, αλλά δεν απαντά για όλα όσα γράψαμε, τόσο για την πρόταση Νανιόπουλου, όσο και για την ψήφιση από την ίδια του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…

Θα συμφωνήσω βεβαίως με τον Κατιρτζόγλου πως αν υπήρχε πάντως Νόμπελ Πολιτικής Γραφικότητας θα ήταν μεταξύ των… βασικών Υποψηφίων!

Γιατί η ίδια προφανώς δεν γνωρίζει ποιανού αρμοδιότητα είναι η ονοματοδοσία και φυσικά είναι δεδομένο πως με το ρυθμό που πάει, σύμφωνα με τον κ. Χρυσάφη, σε λίγο θα καταντήσει …γραφική!

Άφησε την ουσία για την πολιτική…επικαιρότητα;

Αντί να ζητήσει όπως έχει υποχρέωση για το συγκεκριμένο θέμα το master plan, τόσο ανάπτυξης χρήσεων στο χώρο του στρατοπέδου, αλλά και να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους φορείς για το μουσειακό περιεχόμενο των «κελυφών», αλλά και των ανάλογων χωρικών απαιτήσεων, να ζητήσει μελέτες και προγράμματα, μέσα από τα οποία θα μπορούσε ο Δήμος Σερρών να χρηματοδοτήσει το πάρκο, να δει με προσοχή όλα όσα έγραψε ο τοπικό τύπος για το θέμα, αλλά και να πρωτοστατήσει να δημιουργηθεί ένας φορέας υλοποίησης για το θέμα, κάνει τον …κόκορα!

Δυστυχώς όπως φαίνεται , η ίδια δεν έχει καταλάβει ακόμα το ρόλο της στην ίδια την κοινωνία, αλλά και στα δημόσια πράγματα….

Και αυτό είναι στην ουσία…ελλιπείς αντιπολίτευση!

Ποια η άποψη της κ. Παπαφωτίου για τις αποφάσεις της ΚΕΔΗΣ;

Για παράδειγμα ενώ και η ίδια είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΣ και βλέπει την επιχείρηση να μοιράζει κατά το δοκούν την όποια διαφημιστική πίτα, πιει την νήσσα, καθώς στα δύσκολα θέματα, είτε απουσιάζει, είτε τα ….ψηφίζει !

Βεβαίως προτιμά να απουσιάζει και μετά να κάνει κριτική, ακόμα βεβαίως και στα θέματα που η ίδια ψήφισε!

Άπειρα τόσο τα θέματα, όσο και οι θέσεις της , που αν νομίζει πως τα βλέπουμε μόνον εμείς, πλανάται πλάνη … οικτρά!

Και εμείς όπως και όλοι οι Σερραίοι τα βλέπουμε, τα συζητάμε και τα σχολιάζουμε, όπως και όλα όσα ψηφίζει και καλά κάνει, αν αυτές είναι οι απόψεις της.

Αλλά το να βγαίνει στην συνέχεια και να κάνει κριτική δεν είναι απλά για γέλια, αλλά για …κλάματα!

Τι έγινε με την καμπάνια της ΚΕΔΗΣ; – Τα τοπικά ΜΜΕ απέναντι στην απόφαση!

Για πείτε μας κ. Παπαφωτίου την άποψή σας για την καμπάνια της ΚΕΔΗΣ, που βεβαίως κρίνοντας εκ του αποτελέσματος έπεσε στο κενό, καθώς το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της πόλης μας δεν δέχθηκαν να την υπηρετήσουν, παρά την προσπάθεια του «εθνικού προμηθευτή», που εξυπηρετεί παντού και πάντα την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Εσείς είχατε, έχετε κάποια θέση και ποια είναι στο συγκεκριμένο θέμα;

Για να μην πάω σε θέματα που θα …πονέσουν!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Πολιτιστικό Πάρκο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Διαβάστε εδώ για το Δήμο Σερρών