Στις Σέρρες καταγγελία για …κλάματα!

Σε «καταγγελία για κλάματα» προχώρησε η Δημοτική Σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου που αυτή τη φορά έστρεψε τα βέλη της στην Αντιδήμαρχο Σωτηρία Πάνου.

Συγκεκριμένα από σήμερα ο Δήμος Σερρών παρέχει Δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε συνεργασία με τη Διεθνή Ιατρική και Ανθρωπιστική Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της εταιρείας Booking Clinic με στόχο την προστασία της υγείας των Δημοτών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Σερρών λοιπόν, στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, προσφέρει σε όλους του Δημότες, ανεξαρτήτως κοινωνικών κριτηρίων, ιατρική συμβουλευτική μέσω τηλεδιάσκεψης με διάφορες ιατρικές ειδικότητες, όπως πνευμονολόγο, παθολόγο, καρδιολόγο, παιδίατρο, γυναικολόγο, ψυχολόγο, ψυχίατρο και φυσίατρο.

Σωτηρία Πάνου: Δωρεάν ραντεβού για τους Σερραίους οι οποίοι μπορούν να ζητήσουν και ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Όπως γνωστοποίησε η κυρία Σωτηρία Πάνου οι δημότες μπορούν να ζητήσουν και ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού κλείνοντας δωρεάν ραντεβού μέσα από το booking clinic για μία online συνεδρίαση με έναν από τους Γιατρούς του Κόσμου.

Και ο γιατρός θα καθοδηγήσει τον ασθενή και αν κριθεί απαραίτητο θα τον παραπέμψει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Καταγγελία από τη Παπαφωτίου για διαφορετικά αντικείμενα

Τώρα το σχέση έχει αυτή η Διεθνής Ιατρική και Ανθρωπιστική Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου με προβολή ιδιωτικής εταιρίας και για παροχή τηλειατρικής εξ αποστάσεως , που έχουν σχέση με χρήματα που θα δώσει ο Δήμος δεν μπορώ να το καταλάβω.

Προφανώς η καταγγελία που έκανε και πάλι η ως συνήθως καλά ενημερωμένη συνταξιούχος δημοσιογράφος κ. Παπαφωτίου δεν ευσταθεί και στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Σκεφτείτε η κ. Παπαφωτίου να έκανε αυτήν την καταγγελία αν εργαζόταν σε μια εφημερίδα, τι θα άκουγε ο δημοσιογράφος και πόσες μηνύσεις θα εισέπραττε…

Διαβάστε επίσης για την Αριάδνη Παπαφωτίου