Κώστας Παπαπαναγιώτου: Τα ξέχασαν τα πανό στην ΒΙΠΕ οι νέοι του ΚΚΕ…

«Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Τετάρτη Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τις  Σέρρες και όπως ήταν φυσικό η τοπική οργάνωση θεώρησε καλό να τοποθετήσει  τέσσερα πλαστικά πανό (2m x 1m) στις κολόνες φωτισμού της διασταύρωσης Βιομηχανικής Περιοχής -Χριστός για να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με τον τόπο και την ώρα ομιλίας του γενικού γραμματέα .

Τα πανό τοποθετήθηκαν μερικές μέρες πριν την επίσκεψη (νομιζω ότι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας πλέον απαγορεύεται για περιβαλλοντικούς λόγους ) αλλά αυτό δεν είναι το μείζον .

Τα πανό ήταν εκεί όλες αυτές τις μέρες και σιγά – σιγά με τον αέρα και την βροχή κατέβηκαν από τις κολώνες …Η αναφορά μου στο γεγονός δεν είναι τόσο για την ρύπανση με τα πεταμένα πανό στην διασταύρωση της ΒΙΠΕ ( τα μάζεψα ) , όσο για τον κίνδυνο που αντιμετώπισαν οδηγοί αυτοκινήτων που ακολουθούσαν φορτηγό που σήκωσε ένα από αυτά στον αέρα και για να το αποφύγουν έκαναν ελιγμό που παραλίγο να αποβεί μοιραίος !!

Τάδε έφη ο  κ.Παπαναγιώτου, πρώην αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και νυν επιχειρηματίας του Νομού μας και όχι μόνο….Παλικάρια του ΚΚΕ, δεν νομίζω πως έχει άδικο; Σωστά;