Στο Δήμο Σερρών παραιτήθηκε από την θέση του Γ.Γραμματέα ο κ. Μίλτος Τασούλης: Κατεβαίνει για δήμαρχος στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

«Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας ακόμη γόνιμος κύκλος στην Αυτοδιοίκηση για μένα, με την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σερρών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Alexandros Xrisafis , ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, ώστε η δημοτική αρχή να είναι αποτελεσματική σε όφελος της πόλης και των δημοτών.

Η συνεργασία μας ήταν εποικοδομητική και θεωρώ ότι συνέβαλε στην ομαλή διοίκηση του Δήμου και στην παραγωγή έργου, την οποία αξιολογούν οι πολίτες και μόνο. Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σερρών και τα στελέχη της διοίκησης, που με αποδέχτηκαν ως άμεσο συνεργάτη τους. Δώσαμε όλοι μαζί τον αγώνα της καθημερινότητας, λύσαμε προβλήματα, απαντήσαμε στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στο μέτρο του δυνατού.

Στη διαδρομή μου αυτή στις Σέρρες απέκτησα φίλους, γνώρισα άξιους εργαζόμενους, είχα την τύχη να αποκομίσω σημαντικές εμπειρίες και να συμβάλω στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, που είναι ο πιο κοντινός βαθμός διοίκησης στον πολίτη.

Μπορεί να έφυγα από τον Δήμο Σερρών, όμως παραμένω προσηλωμένος στην Αυτοδιοίκηση. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος της παραίτησής μου.

 Προσωπικός μου στόχος, όπως ήδη έχω ανακοινώσει, είναι να διεκδικήσω ως υποψήφιος Δήμαρχος τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

 Σχεδόν ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές έκρινα ότι για να δώσω αυτή τη μάχη, οφείλω να είμαι καθημερινά στην πόλη που κατοικώ, να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου.

Άλλωστε, η μόνιμη εργασία και κατοικία μου είναι στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και οι δημοτικές εκλογές όταν γίνονται με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ψήφο των πολιτών προϋποθέτουν καθημερινή επαφή με τους δημότες, αλλά και με τα προβλήματα του τόπου.

Έκρινα ότι η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη για να αφοσιωθώ στον στόχο της διεκδίκησης της Δημαρχίας. 

Κι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο των πράξεων κι όχι μόνο των λόγων, η πρόταση που θα καταθέσω για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θέλω να είναι ρεαλιστική, εφαρμόσιμη, κοστολογημένη και με εφικτή προοπτική. 

Μια πρόταση που θα απαντά τόσο στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, όσο και στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Μια πρόταση διοίκησης θετική, με αναπτυξιακό πρόσημο και με αξιοποίηση της δυναμικής του δεύτερου μεγαλύτερου σε πληθυσμό Δήμου της Βόρειας Ελλάδας, ώστε επιτέλους να αποτινάξει τις παθογένειες που τον κρατούν καθηλωμένο και να κάνει το άλμα προς τα εμπρός.

Από σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για το αύριο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. 

Θεμέλια, που πρέπει να είναι γερά για να βελτιώσουμε το παρόν και να χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Από σήμερα έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε για να κάνουμε τους συμπολίτες μας κοινωνούς των θέσεών μας, των προτάσεών μας, του δικού μας οράματος για έναν καλύτερο Δήμο.

Από σήμερα ξεκινάμε τον ωραίο αγώνα για εμάς και τον τόπο μας.»

Τάδε έφη ο κ. Τασούλης, μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σερρών , που από σήμερα θα προσπαθήσει να εκλεγεί δήμαρχος στην δεύτερο σε πλυθυσμό Δήμο της Βόρειας Ελλάδας

Αυτόν του Κορδελιού – Ευόσμου….

Η θητεία του θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και δη από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τους άμεσους συνεργάτες του…

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή δύναμη γιατί θα την χρειαστεί…

Άλλωστε είναι γνωστά τα αποτελέσματα της περασμένης …τετραετίας!