Ποιoς φοβάται ύποπτες παρεμβάσεις των Σκοπιανών στην Ελληνική Δικαιοσύνη;

Έφεση για τις 24 Φεβρουαρίου το ζήτημα «αν στις Σέρρες μιλάμε ελληνικά»

Μπορεί να ορίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου στο Εφετείο Θεσσαλονίκης , με την διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας η έφεση που άσκησαν τα μέλη του Σωματείου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ» κατά της υπ΄ αριθμ. 185/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών , με την οποία διατάχθηκε η κατάργηση ουσιαστικά του ανωτέρω σωματείου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογός Σερρών , όπως και πρωτοδίκως , θα παραστεί στο Δικαστήριο και θα υποστηρίξει τις εύλογες, δίκαιες και ιστορικά τεκμηριωμένες θέσεις ότι οι Σέρρες και η περιοχή τους αποτέλεσε επίκεντρο του Ελληνισμού και της Ελληνικής Παιδείας κατά την μακρά οθωμανική δουλεία και ότι οι κάτοικοι της όχι μόνο μιλούσαν την ελληνική γλώσσα αλλά κατά χιλιάδες μαρτύρησαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας , τα δίκαια του Έθνους , την αφοσίωση τους στο Πατριαρχείο και την διατήρηση των παραδόσεών τους .

Ο Δικηγορικός Σύλλογος καλεί του φορείς του Νομού Σερρών να παρέμβουν.

Επειδή όμως ήδη κοινοποιούνται ύποπτες παρεμβάσεις υπέρ του ανωτέρω Σωματείου από «Συλλόγους» που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα , ο Δικηγορικός Σύλλογος καλεί όλους του φορείς εντός και εκτός του Νομού μας να παρέμβουν προσθέτως υπέρ της αποδοχής της αίτησης – ανακοπής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών , προκειμένου , όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε σε ποιο τόπο ζούμε και ποιοι πραγματικά είμαστε , να κατανοήσουν ότι η Ιστορία δεν ξεχνιέται , ότι υπάρχουν ακόμη πατριώτες στον τόπο και ότι θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε κόντρα στις απαιτήσεις των καιρών και τις καλά πληρωμένες και οργανωμένες προσπάθειες για λήθη .

Και εγώ που νόμιζα πως η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και αφοσιωμένη στο δίκαιο και τον άνθρωπο πως θα ζητήσω κάποιους να …παρέμβουν;

Εγω το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή το μάρτυρα, που ήδη ο δικηγορικός σύλλογος έχει τον Σπυρόπουλο και τον Μητλιάγκα (καλύτερους και χρησιμότερους από εμένα) ή τον …πατριώτη (εκεί καθαρίζει ο Τάτσιος)!

Οπότε θα κάνω απλά τον …ανταποκριτή!

Διαβάστε και εδώ Στο Δήμο Νέας Ζίχνης το πράσινο σημείο του Νομού Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here