Άπαντες παρόντες στο χορό της ΟΕΒΕΣΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo περασμένο Σάββατο η εκδήλωση του ετήσιου χορού της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών

Οι επαγγελματίες και φίλοι της ΟΕΒΕΣΣ  ήταν παρόντες σε μία όμορφη και με γεμάτο κέφι βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και η υπεύθυνη του ΙΜΕ –ΓΣΕΒΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Τεζαψίδου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΟΕΒΕΣ Σερρών ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ Θεολόγος. 

Επίσης, στην ημέρα των επαγγελματιών παραβρέθηκαν, η  υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή ,ο εκπρόσωπος του διοικητή 10ου πεζικού συντάγματος  αντισυνταγματάρχης κ. Αδάμ Σαρρής.

Οι Βουλευτές της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και  Θεόφιλος Λεονταρίδης ,ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο Βουλευτής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος  ,ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης,

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς ,ο Α ΄ Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θες/νίκης κ. Ευάγγελος Βαλασίτης.

η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών κ. Αριάδνη Παπαφωτίου,  και οι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι οι κ. Χρήστος Τρούπης και Βασίλης Μαντζαρούδης.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε στους συνδικαλισμούς αγώνες που δόθηκαν από τους επαγγελματίες υπό τη σκεπή της ΓΣΕΒΕΕ

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς στην ομιλία του με αφορμή το επετειακό έτος για την συνομοσπονδία, μιας και συμπληρώνονται 100 χρόνια από την  ίδρυση της, αναφέρθηκε στους συνδικαλισμούς αγώνες που δόθηκαν από τους επαγγελματίες υπό τη σκεπή της ΓΣΕΒΕΕ για το μέλλον του επιχειρείν στη χώρα.

Στη συνέχεια ο κ. Καββαθάς χάρισε στον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ Θεολόγο το επετειακό έμβλημα των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ.  

Ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς και τους Σερραίους βουλευτές για το βιώσιμο μέλλον των επαγγελματιών ζήτησε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Ο κ. Κοσταμπάς εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε ιδιαίτερα θερμά το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ για την καλή λειτουργία και συνεργασία τους σώματος. 

Στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας βράβευσε για την προσφορά τους και τη συνεργασία τους με την ΟΕΒΕΣΣ δύο επαγγελματίες γνωστούς για τους συνδικαλιστικούς τους αγώνες.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν ο πρ. πρόεδρος του σωματείου μεταλλικών κατασκευών «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» κ. Σπυρίδων Δημητριάδης και ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Ευστράτιος Μπόζος. 

Οι κύριοι Δημήτρης Κάντζας και Βέρρος Κωνσταντίνος βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ αντίστοιχα, για την στήριξη που παρείχαν σε δράσεις της Ομοσπονδίας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο δώρισε σε όλους τους επίσημους καλεσμένους του το επετειακό τεύχος των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here