Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την πορεία του προς τον λαό με σύνθημα: «Η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο»

Το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ την Κυριακή ξεκίνησε την πορεία του προς τον λαό με σύνθημα «Η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο»

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε ως κεντρικό στόχο της προσπάθειας την ανασυγκρότηση που ξεκινά την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και την ανάδειξη του κόμματος της σοσιαλδημοκρατίας σε ρόλο ηγέτιδας δύναμης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Παρουσιάζοντας τον οδικό χάρτη των εσωκομματικών διαδικασιών του επόμενου διαστήματος, ο επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του συνεδρίου από 20 ως 22 Μαΐου, την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων και συνέδρων στις 8 του ίδιου μήνα, καθώς και μια σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα με απώτερο σκοπό τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος με τη βάση και την απόκτηση της νέας εκλεγμένης κομματικής δομής.

Η αυτο-οργάνωση, όπως έχει ονομαστεί από την ηγεσία το εγχείρημα, θα κινηθεί σύμφωνα με το τρίπτυχο «ενότητα – ανανέωση – πολιτική αυτονομία», στο οποίο είχε δεσμευτεί και πριν από την εκλογή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Βέβαια σήμερα ο Ανδρουλάκης θα βρίσκεται στη Βέροια ξεκινώντας τις περιοδείες στην περιφέρεια για να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτών στην Κουλούρα , ενώ το απόγευμα στην Βέροια.

Ξεκινά έτσι έναν χάρτη πυκνών γεγονότων με κορύφωση το Συνέδριο…

Βεβαίως νωρίτερα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο συνέδριο από κάθε νομό.

Αυτές προβλέπετε να γίνουν στις 8 Μαϊου, ενώ ο αριθμός των αντιπροσώπων στο συνέδριο θα εξαρτηθεί από τα πόσα άτομα είναι εγγεγραμμένα στους κομματικούς καταλόγους!

Εκτός κι αν τον προλάβει ο Μητσοτάκης!