Κοχλιαρίδης, Βίτσιος και Καλακίδα: Έδειξαν τα βήματα του Αποστόλου Παύλου

Πάντως τον δημοσιογράφο υποδέχτηκαν και συνέβαλλαν σημαντικά στην φιλοξενία τόσο ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βίτσιος Μάκης,όσο και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Καλακίδα Σωτηρία αλλά και ο συνήθης ύποπτος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμφίπολης κ. Αλέξανδρος Κοχλιαρίδης.

Ο Πατέρας Αγαθάγγελος τον συνόδεψε στην τοποθεσία ΤΟΠΟΛ (του Paul;) του αγροκτήματος Ροδολίβους και στον χιλιετηρίδων ζωής ιστορικό πλάτανο, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να καταστεί σημαντικός σταθμός προσέλκυσης μεγάλου αριθμού προσκυνητών.

Ο Πατέρας Κύριλλος ξενάγησε τον κ. Δήμπαλα στην Ακρόπολη της Αμφίπολης και στις Παλαιοχριστιανικές Εκκλησίες καθόσον εκεί εστιάζεται και το σημείο αναφοράς της διάδοσης του Χριστιανισμού από τον Απόστολο Παύλο.

Εμείς θα συγχαρούμε τους συντελεστές αυτού του Προσκυνηματικού Οδοιπορικού «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο Γιώργο Δήμπαλα, και ευελπιστούμε το οδοιπορικό αυτό να αποτελέσει ένα ακόμη έναυσμα το οποίο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου  για την τουριστική προβολή του Δήμου μας!

Γιατί καλή η πιστολιά, αλλά δεν φτάνει

Θέλει αρετή και τόλμη η …ελευθερία!