Μιχάλης Πισκιούλης: To Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών έκοψε το F1 in schools

Με μια ανάρτησή του ο κ.Μιχάλης Πισκιούλης, συντονιστής του ΜΕΡΑ25 στο Νομό Σερρών και παράλληλα εκπαιδευτικός αναφέρεται στην απόφαση του Δ.Σ του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών να μη βοηθήσει τη συμμετοχή των σχολείων του Νομού Σερρών στο F1 in schools.

Τι αναφέρει ο κ. Πιτσιούλης στην ανάρτηση του;

«Κάθε χρόνο το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών επιχορηγούσε με 500€ όποιο Δημόσιο Σχολείο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτοντας έτσι μέρος των εξόδων της συμμετοχής.

Τα τελευταία χρόνια τα Σερραϊκά σχολεία αποτέλεσαν φάρο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποσπώντας τις υψηλότερες θέσεις πανελληνίως.

«Αντίπαλοί μας είναι οι Σερραίοι» ψιθυριζόταν κάθε χρόνο από όλες τις υπόλοιπες συμμετοχές των άλλων πόλεων. Δεκάδες μαθητές συμμετείχαν περνώντας μέσα από αυστηρά κριτήρια με υψηλές γνώσεις της Φυσικής Επιστήμης.

Η επίπονη δουλειά εκπαιδευτικών και μαθητών οδήγησε και σε παγκόσμιες διακρίσεις.

Η μεγάλη συμμετοχή των Σερραϊκών Σχολείων είχε διαμορφώσει τις συνθήκες να διατυπωθεί το δίκαιο αίτημα της μόνιμης τέλεσης των αγώνων στις Σέρρες με ότι αυτό συνεπάγεται για την πόλη μας.

Το ζητούμενο βέβαια είναι η διασύνδεση της Εκπαίδευσης με το Αυτοκινητοδρόμιο και η δημιουργία των αυριανών μηχανικών με όραμα.

Απ’ ότι φαίνεται όμως το όραμα της παρούσας Δημοτικής Αρχής ξεκινά από τις Χριστουγεννιάτικες φιέστες και τελειώνει στα Καρναβάλια. Κρίμα!»

Αν είναι έτσι τα πράγματα κύριε Ματθαίου καλό θα είναι να …αναθεωρήσετε!

Άλλωστε ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως «αυτός που δε ζητά πολλά τα έχει όλα τα …καλά!»

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here