Σέρρες: Ανοιχτή για τα Ι.Χ η γέφυρα του Τσέλιου!

Ανοιχτή μόνο για τα Ι.Χ και όχι για τα φορτηγά είναι από εχτές το απόγευμα και για προληπτικούς λόγους η γέφυρα του Τσέλιου .

Χθες το πρωί, υπό την επίβλεψη Χατζόπουλου, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος της Γενικης Γραμματειας Υποδομών, κλιμάκιο της Εγνατία Α.Ε. , αλλά και υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, όπως και εκπροσώπων του Τεχνικού Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν αυτοψία για το ενδεχόμενο ανοιγμάτων ή καθίζησης λόγω του μεγάλου όγκου νερού και των φθαρτών υλικών , που κατέβασε το τελευταίο διάστημα ο χείμαρρος των Αγ. Αναργύρων.

Πάντως ο Αντιπρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. και ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών κ. Γιάννης Χατζόπουλος μας είπε πως θα ακολουθήσει και περαιτέρω έλεγχος.

Και σε αυτήν όπως και στις άλλες δύο γέφυρες που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Πάντως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου και την σύνταξη του πορίσματος, θα αποφασιστεί αν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των φορτηγών ή αν θα υπάρξει απαγόρευση

Το να θεωρούμε όμως καλή και ασφαλή μια γέφυρα με πολλά πάνω από τα εκατό χρόνια ιστορίας, δεν είναι και λίγο

Αν μη τι άλλο θα πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια, στον κατασκευαστή της!

Πλημμύρα Σέρρες: Ο Δήμος Σερρών προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του

Όσο για τον Δήμο Σερρών βρίσκεται σε εγρήγορση προσπαθώντας να κλείσει τις πληγές του.

Από την μία οι κάτοικοι που κατηγορούν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί την σημερινή, αλλά και όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και από την άλλη οι υπάλληλοι που καλοέμαθαν στην ησυχία τους και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν

Καλά που δεν θα γίνει η παρέλαση την Δευτέρα, και θα ξεκουραστούν άπαντες το Σαββατοκύριακο!

Θεού θέλοντος και φυσικά καιρού …επιτρέποντος!

Διαβάστε εδώ τι θα γίνει για τους Σερραίους που επλήγησαν από τη πλημμύρα στις Σέρρες

Διαβάστε εδώ Λύση Καραμανλή για τη πλημμύρα