Πλημμύρα – Σέρρες: Οι πληρωμές δείχνουν τις… αρμοδιότητες;

Πλημμύρα – Σέρρες: Όλοι ακόμα αναρωτιούνται από τον προηγούμενο μήνα ποιος έχει την ευθύνη τελικά για το ρέμα των Αγίων Αναργύρων

Ο Δήμος Σερρών ή η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Ο Χρυσάφης ή ο Τζιτζικώστας Σπυρόπουλος;

Λες και έχει καμιά σημασία μετά το κακό που μας βρήκε…

Ή λες και θα μπορούσε είτε ο ένας, είτε ο άλλος να κάνει οτιδήποτε στους οκτώ μήνες της θητείας του…

Αλλά είπαμε

Το θέμα δεν είναι αν θέλεις, αλλά αν μπορείς να κάνεις το σωστό και αν στην τελική θέλεις και την θέση και τις ευθύνες που έρχονται μαζί.

Και στην περίπτωσή μας, θα κριθούν και οι δυο στο τέλος της θητείας τους, και αν και κατά πόσο έκαναν το καθήκον τους για να μην μας ξαναβρεί το ίδιο ή και χειρότερο κακό.

Γιατί πλέον σημασία έχει η επόμενη μέρα και από ότι φαίνεται υπάρχει διάθεση για λύση και αυτό τόνισε και ο Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στις πρόσφατες δηλώσεις τους.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Πληρωμή για αποκατάσταση ζημιών στην Κοιλάδα των Σερρών μετά τις πλημμύρες

Πάντως τις προάλλες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε πίστωση συνολικού ύψους επτά χιλιάδες εξακόσια ενενήντα δύο ΕΥΡΩ και ενενήντα έξι ΛΕΠΤΑ(7.692,96 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;

Διαβάστε εδώ για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Διαβάστε εδώ για το Δήμο Σερρών