Ποινικό αδίκημα για την Αριάδνη Παπαφωτίου;

Όσο για την κ.Παπαφωτίου τι να πω;          

Βλέποντας όλη την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου δεν κατάλαβα ούτε πολιτική θρασύτητα,  ούτε καμιά επίθεση εναντίον της.

Απλά και ξάστερα δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει η ίδια (ποιο λογικό) πως οι προτάσεις της στο ζήτημα του αυτοκινητοδρομίου είναι αδύνατες!

Όχι λόγω καμιάς απαξίωσης, αλλά λόγω πραγματικής αδυναμίας.

Πράγμα που άκουσε και στο ίδιο με τα αυτιά της, στο αυτοκινητοδρόμιο, όταν και το επισκέφτηκε

Από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατόν να ασχολούνται όλοι μαζί της και με την αγωνιώδη προσπάθεια προβολής της.

Εμείς την κατανοούμε και την ….καταλαβαίνουμε

Αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά της

Πολλώ δε μάλλον, η σημερινή δημοτική αρχή!

Η Αριάδνη Παπαφωτίου μάλιστα θα θεωρεί ότι έξυπνα χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «γκαουλάιτερ” για τον δήμαρχο, μόνο που δεν διάβασε σωστά τις αποφάσεις τόσο του ΣΤΕ, όσο και του Ευρωπαικού δικαστηρίου

Ο χαρακτηρισμός «γκαουλάιτερ του σταλινισμού» έχει βάση και αποτελεί αξιολογική κρίση για τον Κοτζιά, γιατί ο Κοτζιάς, ως δημόσιο/πολιτικό πρόσωπο ήταν επιτρεπτό στα πλαίσια ενός ανοικτού διαλόγου, σύμφωνα και με τη νομολογία του ΕΔΔΑ, να υφίσταται έντονη κριτική για την πολιτική του δραστηριότητα και φυσικά η κριτική αυτή να εντάσσεται στη γενικότερη ανοχή που πρέπει σε μία δημοκρατική κοινωνία να υφίσταται για απόψεις ή γνώμες που είναι δυνατόν ακόμη και να θίξουν ή να σοκάρουν.

Μόνο που ο Κοτζιάς ήταν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και εκ τούτου τεκμαίρεται ότι (καλώς ή κακώς) εκθείαζε τα καθεστώτα του ‘υπαρκτού σοσιαλισμού’

Ο Χρυσάφης όμως (καλώς ή κακώς) δεν έχει φωτογραφίες που τον δείχνουν ανάμεσα σε στελέχη του καθεστώτος Χόνεκερ, αλλά ούτε και να τα εκθειάζει…

Νομίζω;

Οπότε κακώς χρησιμοποιήθηκε ο όρος, που παραπέμπει σε …ναζισμό!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι έγραψε η κ. Αριάδνη Παπαφωτίου

Αριάδνη Παπαφωτίου: «ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ Η ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»
————————————
–Με πρωτοφανή πολιτική θρασύτητα, για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος κ. Αλ. Χρυσάφης εξαπέλυσε ΑΝΑΙΤΙΑ επίθεση εναντίον μου με αφορμή το θέμα του Αυτοκινητοδρομίου.


Με εκφράσεις που αποδεικνύουν ασέβεια προς τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης και απαξίωση του κύρους όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του αξιώματός του, δείχνει απλώς ότι έχει απωλέσει την πολιτική λογική.


–Με «συνεργούς» τον Πρόεδρο του Σώματος, τους διάφορους έμμισθους «Ειδικούς Συμβούλους» του και εργαλείο την κατά το δοκούν τήρηση του Κανονισμού λειτουργίας του ΔΣ, για μία ακόμη φορά έχασαν την ψυχραιμία τους παραβαίνοντας όλους τους κανόνες διαλόγου και κόσμιας ανταλλαγής απόψεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιχειρώντας και επιβάλλοντας φίμωση με λογικές γκαουλάιτερ.

— κ.κ. της Δημοτικής Αρχής, ο χρόνος σιγά σιγά ξεσκεπάζει τις «δυνατότητες» αλλά και τις σκοπιμότητές σας.

Η επιλογή σας να είστε πολιτικά απολίτιστοι είναι κατήφορος.

Δεν θα σας ακολουθήσω. Προέχει το συμφέρον του Δήμου μας σε όλες μου τις πολιτικές επιλογές.

Υ.Γ.
–κ. Δήμαρχε, στην τοποθέτησή μου επι του Αυτοκινητοδρομίου σας ζήτησα εκτός από το να είστε θαρραλέος όταν αναφέρεστε σε πρωτοβουλίες μας, να μου αποστείλετε και την γραπτή σας αλληλογραφία με τους φορείς που επικαλεστήκατε.

Την διαρρεύσατε σε τοπικά ΜΜΕ. Θα περιμένω την σειρά μου.

–Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που οι προτάσεις μας θέτουν τις σωστές προτεραιότητες για την ανάπτυξη των Σερρών και προκαλούν συσπείρωση δυνάμεων για την επίτευξη του στόχου.

Εσείς, δυστυχώς αυτοεξαιρείστε από αυτήν την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης για το αίτημα απο τον Πανσερραϊκό: