ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ, ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Άλλος ένας Σερραίος υποψήφιος Δήμαρχος θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του.

Πρόκειται για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης τον οποίο θα διεκδικήσει ο «δικός» μας οικονομολόγος Γρηγόρης Ζαροτιάδης.

Όλα αυτά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με τη δημοτική κίνηση «Υψίπολης – Η πόλη που μας αξίζει»

Την απόφαση έλαβε η υπό διαμόρφωση δημοτική ομάδα και τις επόμενες ημέρες ο κ. Ζαρωτιάδης και η υποψηφιότητά του θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα ο εκ των ιδρυτικών μελών της κίνησης, Νίκος Φώτου υποστήριξε πως στο πλαίσιο των συνεργασιών για την επόμενη ημέρα στον δήμο Θεσσαλονίκης έχουν ήδη γίνει επαφές με τους δημοτικούς συμβούλους :

Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Κουράκη, Γιώργο Αρβανίτη, Γιώργο Αβαρλή και Μόνικα Αϊβάζογλου, οι οποίοι συγκροτούν την «Κίνηση των 5», ενώ τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, που είναι υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Οικολογία – Αλληλεγγύη».

Έτσι όπως πάνε στην Θεσσαλονίκη θα ξεπεράσουν τους δέκα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, που φαίνεται να μην υπολογίζουν ούτε το κόστος, ούτε και την ψυχική επιβάρυνση.

Να μην μιλήσω και για τον χρόνο, που αν μη τι άλλο είναι χαμένος στα σίγουρα.

Να θυμίσω ότι ο Γρηγόρης κατέβηκε δυό φορές υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας και μάλιστα την πρώτη του φορά σε ιδιαίτερα τιμητική θέση, ενώ είναι γνωστό ο ίδιος δέχθηκε και σοβαρές προτάσεις να συμμετέχει σε δημοτική κίνηση στην πόλη των Σερρών.

Καλώς ή κακώς αρνήθηκε, ενώ το ίδιο δεν μπορεί να ξανακάνει μιας και είχε δεσμευτεί πως έτσι και προταθεί από την κίνηση θα είναι υποψήφιος

Βέβαια ο ίδιος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, λόγω σοβαρών υποχρεώσεών του με το Πανεπιστήμιο, αλλά την επόμενη βδομάδα και θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα μας επισκεφτεί στις Σέρρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here