Νέα προσφυγή του Συλλόγου ΠΡΟΠΕΣΕΡ κατά της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

Νέα προσφυγή του Συλλόγου ΠΡΟΠΕΣΕΡ κατά της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

Ο ΠΡΟΠΕΣΕΡ προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Μακεδονίας –Θράκης, κατά της αριθμ. 580/18-9-2019 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών με ΘΕΜΑ :

Ορισμός µελών για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.), για λόγους παραβίασης της νόμιμης διαδικασίας.

Στις 22-10-2019, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάνοντας δεκτή την προσφυγή μας τυπικά και ουσιαστικά, ακύρωσε την προσβληθείσα Απόφαση του Δήμου Σερρών.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις  30-10-2019, εσπευσμένα, εκτός ημερήσιας διάταξης με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, ελήφθη νέα Απόφαση  με αριθμ 733/2019, για επανασυγκρότηση του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ.

Χωρίς να κοινοποιήσει το περιεχόμενο της Ακυρωτικής Απόφασης στους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και πριν κοινοποιηθεί η Απόφαση αυτή  στο σύλλογό μας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο σύλλογος ΠΡΟΠΕΣΕΡ θεωρώντας, ότι παραβιάστηκε και πάλι η νόμιμη διαδικασία, κατέθεσε εκ νέου προσφυγή, στις 4-11-2019.

Ο σύλλογος, στην περίπτωση αποδοχής και της νέας προσφυγής μας, να τηρηθούν επί τέλους οι νόμιμες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here