Η αστυνομία μπορεί να γράφει τον Δήμο;

Η Αστυνομία μας μπορεί να γράφει τον ίδιο τον Δήμο Σερρών;

Οι Συνθήκες του κορονοϊού τιμώρησαν όχημα του Δήμου Σερρών

Ούτε ο δήμος Σερρών και συγκεκριμένα ένα όχημα της καθαριότητας, γλίτωσε από τους ελέγχους της τροχαίας Σερρών που βρήκε και επέβαλε κλήση σε υπηρεσιακό όχημα του Δήμου Σερρών στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Πρόκειται για κλήση λόγω υπεράριθμων, καθώς λόγω των αυστηρών μέτρων κατά του κορονοϊού απαγορεύεται στο συγκεκριμένο όχημα να επιβαίνουν πάνω από δύο άτομα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ο δήμος θα πληρώσει την κλήση, καθώς έγινε παρανόηση λόγω των απορριμματοφόρων, στα οποία μπορούν να επιβαίνουν τρία άτομα.

Οι πληροφορίες πως και η δημοτική αστυνομία θα γράψει αστυνομικούς για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοιού θεωρείται ανυπόστατη, καθώς οι δύο υπηρεσίες συνεργάζονται …άψογα!

Όπως ψευδής είναι και η πληροφορία πως οσονούπω έρχεται και ο Προσωπικός Αριθμός Πολίτη.

Που σύμφωνα με τους συνομοσιολόγους θα λήγει σε …666!

Δήμος Σερρών: Σβήνονται τα πρόστιμα;

Ο Δήμος Σερρών προχώρησε στη συγκρότηση Tριμελούς Eπιτροπής Εξέτασης των αντιρρήσεων που υποβάλλονται κατά Πράξεων Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας για παραβάσεις των κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που διαπιστώνονται από τα ελεγκτικά όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

  1. Κανακάρη Κωνσταντίνο, υπάλληλο, κλάδου ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας με βαθμό Γ΄, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Σύρπα Νικόλαο, υπάλληλο, κλάδου ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με βαθμό Β΄.
  2. Τσιρόγλου Μαρία, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με βαθμό Γ΄, με αναπληρωτή τον Λογοθετίδη Λεωνίδα, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Προσωπικού Χειριστών Η/Υ με βαθμό Α΄.
  3. Μανωλαράκη Κωνσταντίνο, υπάλληλο κλάδου ΤΕ Διοικητικού με βαθμό Β΄, με αναπληρωτή τον Μπατσιβάρη Ηλία, υπάλληλο κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, με βαθμό Β΄.

Επιτροπή για τις αντιρρήσεις στα πρόστιμα κορονοϊού

Έργο της Επιτροπής είναι η εξέταση των αντιρρήσεων που υποβάλλονται κατά Πράξεων Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας για παραβάσεις των κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που διαπιστώνονται από τα ελεγκτικά όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας, κατά τα εκάστοτε οριζόμενα και η αποδοχή ή απόρριψή τους με αιτιολογημένη αναφορά για τα συγκεκριμένα περιστατικά και στοιχεία.

Επιτροπή όσο υπάρχει κορονοϊός

Η θητεία των μελών της επιτροπής διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Γιατί μπαίνω στο κόπο να σας γνωστοποιήσω την σύνθεση της επιτροπής;

Απλά για να μην μπείτε και εσείς στο κόπο να πάτε να τα …σβήσετε!