ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ;;

Το πρώτο κύμα των υποψηφίων του για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής.

Τα ονόματα πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής από την κεντρική επιτροπή του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που συνεδρίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Δεδομένου βέβαια ότι δεν έχουν ανακοινωθεί εκλογές, σε όλες τις λίστες υπάρχουν κενές θέσεις, ενώ απουσιάζουν τα πιο αναγνωρίσιμα στελέχη.

Εντύπωση όμως προκάλεσε στην αίθουσα της συνεδρίασης το ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα Αττικής, από το οποίο λείπει το όνομα του αναπληρωτή εκπροσώπου, κ. Σύρου Καρανικόλα.

Επίσης, δεν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα, γεγονός που δημιούργησε πηγαδάκια σχετικά με τις προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Από τη λίστα λείπει και η Άρτα, όπου ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Αλλαγής διαφωνούν για το όνομα του δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα.

Στις Σέρρες υπάρχει ιδιαίτερη στόχευση στον αγροτικό πληθυσμό , αφού εκτός του Μιχαλή Τζελέπη , που είναι γνωστός και ως αγροτοπατέρας, υπάρχουν τα ονόματα του επίσης αγρότη κ. Μιχάλη Τσερβίστα , αλλά και του προϊσταμένου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ Κώστα Οικονόμου

Ανακοινώθηκε επίσης η κ. Ιχτσή Ανδρομάχη , που πάντα στήριζε το ΠΑΣΟΚ, όπως και ο κ. Μάκινας Κυριάκος από την ΔΗΜΑΡ.

Επίσης υποψήφιος θα είναι ο κ. Τόσιος Πασχάλης , τον οποίο θα πρέπει να συλλυπηθούμε για τον θάνατο του πατέρα του και η κ. Σοφιανού Φανή , που είναι γιατρός του Νοσοκομείου Σερρών, αλλά παντελώς άγνωστη στο ευρύτερο κοινό του Νομού μας

Όσο για την τελευταία θέση λογικά θα ανακοινωθεί λίγο πριν τις εκλογές, και λογικά η υποψηφιότητα Βουλγαρίδη …καίγεται!

Και αυτή η υποψηφιότητα θα ήταν και η μόνη που θα μπορούσε να …κερδίσει!

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here