ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ: Πανσερραϊκός Κρι Κρι –Ρούπελ Σιδ/στρου: 33-55

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ: Πανσερραϊκός Κρι Κρι –Ρούπελ Σιδ/στρου: 33-55

  Την ήττα γνώρισε η εφηβική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι  -η οποία να σημειωθεί ότι απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από παίδες- στον αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα, στο κλειστό της Ομόνοιας.

      Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., τα «λιοντάρια» προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να επιβληθούν επί του Ρούπελ Σιδ/στρου, από τον οποίο ηττήθηκαν τελικά με σκορ 33-55. 

      Αγωνιστικά, οι «κόκκινοι» έφηβοι πάλεψαν να κρατήσουν χαμηλά τη διαφορά στο σκορ κλείνοντας τις δύο πρώτες περιόδους με (9-13) και (21-26) αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, ένα 3ποντο του Δ. Φαρδέλλα οδήγησε το σκορ στους δύο πόντους (24-26), όμως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που το νεανικό σχήμα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι έμεινε κοντά στο σκορ, καθώς το Ρούπελ «πάτησε γκάζι» και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού, αφού η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού των «λιονταριών» διαμόρφωσαν το τελικό 33-55.

        Παρά την ήττα, ο coach της ομάδας Β. Σαμαράς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των μικρών αθλητών, με γνώμονα και το γεγονός ότι οι παίδες που απαρτίζουν την εφηβική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι αποκτούν πολύτιμη εμπειρία και αγωνιστικές παραστάσεις με τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα των εφήβων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακιρίδης-Κεφαλάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-13, 21-26(ημίχρονο), 27-42, 33-55(τελικό)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ (Σαμαράς): Βασιλείου, Γρηγοριάδης, Κοτσαϊδης, Λάτσιος, Μελισσάς, Μουστακλής, Παυλίδης Παν., Στύλας, Τζιλερίδης, Φαρδέλλας, Φραγκάκης

Διαβάστε επίσης:


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here