Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινά η νέα πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής!

Μέσα στον Ιανουάριο υπογράφεται η σύμβαση για να ξεκινήσει άμεσα το έργο για τη νέα πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Σερρών όπως ανακοίνωσε κατά την επίσκεψη του ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Υπουργός τα Χριστούγεννα δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Νοσοκομείο μας και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς και τη διοίκηση που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή.

Μάλιστα στάθηκε και στην έκτακτη χρηματοδότηση που έδωσε το Υπουργείο Υγείας για τη κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας ευχαριστώντας τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη , ενώ παράλληλα τόνισε ότι και φέτος όπως και πέρσι στο νοσοκομείο μας θα έρθει μια σκηνή από τη ΔΕΘ στα εξωτερικά ιατρεία για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος από το κρύο.

Στα σκαριά επίσης βρίσκεται η νέα πτέρυγα της ψυχιατρικής κλινικής που τον Ιανουάριο θα συμβασιοποιηθεί και πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Καραμανλή τόσο για τη βοήθεια του όσο και για την αθόρυβη δωρεά που έκανε η οικογένεια του στο ΚΕΘΕΑ…

Άγιες μέρες, όλοι μας έχουμε μια ανάγκη προσφοράς, πολύ δε περισσότερο όταν υπάρχει και θέση …ευθύνης!