Μήνυμα του Διευθυντή της Δ/νσης Δ/βάθμιας Εκπ/σης Σερρών, Ρίζου Στυλιανού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά αλλά αναμένεται να είναι διαφορετική, καθώς όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, βοηθητικό προσωπικό, καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.

Οι σχολικές μονάδες βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα εφοδιασμένες με τα αναγκαία υλικά για την προφύλαξή μας από τον COVID-19.

Κυρίως όμως απαιτείται από εμάς η πιστή τήρηση των μέτρων της πολιτείας, η απόλυτη συμμόρφωσή μας στους νέους κανόνες υγιεινής του σχολείου και η επίδειξη της δέουσας σοβαρότητας και υπευθυνότητας για την αντιμετώπισή του επικίνδυνου ιού.

 Σε αυτό το πλαίσιο, εύχομαι σε όλους και όλες καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, ψυχική δύναμη πίστη και υπομονή. Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από αγώνες και πώς να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο.

Είμαι βέβαιος ότι με λίγη προσπάθεια από τη μεριά σας, καλή διάθεση, θετική σκέψη, συνεργασία με τη ΔΔΕ Σερρών θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και θα δημιουργήσουμε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Πρώτο  καθήκον η  μόρφωση, η υγεία και η πρόοδος  των παιδιών μας

Διαβάστε επίσης για την ΟΕΒΕΣ Σερρών: