Κώστα ήταν, είναι και προβλέπω πως… θα μείνει τρύπιος κουμπαράς το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Το κ. Σαραφίδη τον γνωρίζω από την εποχή που ήταν μέλος στην Διάβαση Πεζών και οφείλω να ομολογήσω πως μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ο Κώστας ήξερε να στοιχειοθετεί σωστά τα προβλήματα αλλά και να προκρίνει με θέσεις και απόψεις τς ενδεδειγμένες λύσεις.

Χθες στις απόψεις του για το αυτοκινητοδρόμιο αναφέρθηκε στον τρόπο που θα επιλεγεί , έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρουσιάζονται ως λύσεις, από την μια η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και από την άλλη ο δανεισμός, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την άποψη του κ. Σωτηριάδη, που δημόσια προέκρινε τη λύση του δανείου, αφού όπως είπε ο τζίρος της επιχείρησης δικαιολογεί ένα δανεισμό ύψους 450.000 ευρώ, παρά τις «άσκοπες» δαπάνες που φορτώθηκαν στην ΑΕ, και προέκυψαν από διαχρονικές διευκολύνσεις και τακτοποιήσεις.

Όσο για την αφεντιά μου στην οποία αναφέρθηκε ο κ.Σαραφίδης, επειδή χαρακτήρισα δημόσια το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ως τρύπιο κουμπαρά, ζητά από μένα άμεσα και δημόσια να στοιχειοθετήσω αυτό το χαρακτηρισμό, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, είτε για να ελεγχθούν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, είτε για να «αποδοθεί σε αυτόν ο χαρακτηρισμός του συκοφάντη».

Σώπα ρε Κωστάκη!!

Εγώ θα πρέπει να αποδείξω πως ο Δήμος έχει επενδύσει πέντε – έξη εκατομμύρια στο αυτοκινητοδρόμιο, χωρίς να έχει πάρει πίσω ούτε ένα ευρουδάκι;

Και ποιος δεν το ξέρει;

Έβαλε ή δεν έβαλε ο Δήμος και πριν μια πενταετία ένα εκατομμύριο και θέλει και τώρα να βάλει άλλα 450 χιλιαρικάκια

Και στην τελική, αφού ξέρεις να διαβάζεις τους ισολογισμούς Κώστα μου δεν το βλέπεις;

Άλλωστε δεν ήταν δική μου απόφαση να μπαίνει στο Δ.Σ. του αυτοκινητοδρομίου ο κάθε πικραμένος, γιατί κάπου έπρεπε να βολέψουμε όλους τους εκλεγμένους;

Κι ας μην διοίκησαν στο παρελθόν, ούτε …περίπτερο!

Γιατί δεν ρωτάς εκεί τους υπόλοιπους επτά, αν και από πότε άρχισε το αυτοκινητοδρόμιο να πληρώνει φως και νερό και πώς πληρώνει τους κάθε λογής συνεργάτες του το αυτοκινητοδρόμιο για τους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο;

Πίστεψέ με κανένας αυτοδιοικητικός δεν είναι περήφανος για την διαχείρισή του, αλλά γιατί δεν μου λες αν έχω δίκιο που επίμονα ζητάω είκοσι χρόνια τώρα να νοικιαστεί το «μαγαζί» σε έναν ιδιώτη, μπας και δούμε άσπρη μέρα με τα οικονομικά του;

Άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο κανένας Δήμος δεν κάνει για επιχειρηματίας , όχι στις Σέρρες, αλλά πουθενά σε όλο τον κόσμο!

Αν τώρα εσύ θέλεις να γίνει έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ, τουλάχιστον κατά την τελευταία δεκαετία, με γεια σου και χαρά σου!

Και εγώ μαζί σου!

Δεν έχω κανένα λόγο να πω όχι.

Για κάντε πρώτα οι επτά μια συζήτηση μεταξύ σας και το συζητάμε….

Σωστά;

Αλλά όχι μία, εκατό μελέτες βιωσιμότητας να γίνουν, δεν πρόκειται θα αλλάξει τίποτα…

Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς (οχι το ΚΚΕ) τον …ιδιώτη!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την δήλωση του κ. Κώστα Σαραφίδη

Διαβάστε εδώ για τη δομή Σερρών και Σιντικής